Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Engagerad och resultatorienterad gruppchef på underhåll/drift fjärrvärmenät

Som gruppchef förväntas du driva och utveckla verksamheten så att drift- och underhållsarbetet bedrivs på ett affärsmässigt och effektivt sätt. Detta inkluderar såväl att utveckla arbetssätt och rutiner som kompetensutveckling av medarbetarna. Gruppchefen ingår i ledningsgruppen för Nät och förväntas bidra till hela sektionens framtida utveckling.

Som gruppchef får du fullt personalansvar för en grupp om sex medarbetare- fyra drifttekniker, en underhållsplanerare samt en dokumentationsingenjör. Rollen innebär arbete med såväl strategiska/taktiska frågor som operationellt arbete. I det strategiska/taktiska arbetet ingår till exempel strategi, budget- och prognosarbete, verksamhetsplanering och uppföljning av nyckeltal. Uppgifter som ingår i det operativa arbetet är bland annat löpande underhåll, driftövervakning, driftsättning av nya anläggningar samt ekonomisk uppföljning. Beredskap kan ingå i tjänsten.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid. Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Kvalifikationer

Du har en utbildning som civilingenjör/högskoleingenjör inom energi, VVS, anläggning eller underhåll eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet från underhållsarbete inom energi- alternativt industribranschen. Tjänsten kräver även att du har erfarenhet av arbetsledning eller ledarskap.

Som person är du mål- och resultatorienterad. Du har god kommunikativ förmåga och uttrycker dig väl i tal och skrift. Det är viktigt att du i din ledarroll har förmågan att inspirera, engagera och motivera dina medarbetare att nå gemensamma mål. Vidare har du ett strukturerat arbetssätt och förmåga att planera, genomföra och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Du kommer att arbeta i en miljö där det händer mycket, både planerat och oplanerat, det är därför viktigt att du som chef snabbt kan ställa om och trivs med det.


Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Enligt överenskommelse
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan.


Välkommen med din ansökan!

Kontaktperson(er)

  • Louise Johansson
  • Sektionschef Nät
  • 0470-775153

Fackliga företrädare

  • Facklig företrädare nås genom vår växel
  • 0470-70 33 33

Mer om arbetsplatsen

Växjö Energi erbjuder ett brett utbud av produkter och tjänster inom el, fjärrvärme och fjärrkyla i Växjö kommun. Genom dotterbolaget Wexnet erbjuder vi även bredband på flera orter i Kronobergs län. Vi ligger i ständigt i framkant med ny teknik och skapar utveckling genom att vara regionens självklara infrastrukturaktör. Med stort engagemang och starkt miljöfokus skapar våra hängivna medarbetare prisvärda och samhällsnyttiga tjänster som gör vardagen enklare för våra kunder – idag och i framtiden.

För mer information: http://www.veab.se