Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Teknikintresserad 4-9 lärare till IB på Teleborg Centrum

Vi söker en aktiv och engagerad 4-9 lärare, för undervisning i matematik, fysik och teknik på IB och i grundskolan. Som tekniklärare på IB arbetar du i ett roligt och utvecklande arbete i team med slöjdläraren och ämnet heter Design.

I tjänsten ingår undervisning och mentorskap. Du kommer att vara aktiv både i arbetslag och i ämneslag.

Tjänsten är fördelad ca 70% på IB och ca 30% på grundskolan. Din anställning omfattar heltid och din anställningsform är 40+5,5.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har lärarlegitimation i alla eller några ämnen av matematik, fysik och teknik i årskurserna 4-9. Du ska kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift på engelska då din undervisning ska bedrivas på båda språken och mycket av dokumentationen sker på engelska.

Du har en god organisationsförmåga, ett positivt förhållningssätt i ditt arbete och förmåga att skapa ett gott arbetsklimat. Andra viktiga förmågor hos dig är samarbetsförmåga och flexibilitet. Du har också starkt engagemang och intresse för att tillsammans med dina kollegor skapa de bästa förutsättningarna för våra elever.

Det är meriterande om du redan tidigare har undervisat på en IB-utbildning.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: 10 augusti 2017
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Elisabet Wåhlén
  • Rektor
  • 0470-41931

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Teleborg Centrumskola tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 19 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Teleborg Centrumskola är en skola där trygghet, studiero och glädje är honnörsord. Du kommer att möta engagerade pedagoger och fritidsledare. På skolan, som är en kommunal grundskola, finns förutom IB-valet, även tre profilval; fotboll, musik och bild. Vi har en väl utbyggd elevvård, både på övergripande nivå såväl som på elevnivå.

IB är skolans internationella utbildning, med undervisning på svenska och engelska, 50/50. Du undervisar med LGR 11 som bas och med IB som form. Antingen har du redan en grundutbildning i IB, eller så får du gå en online-utbildning, för att få din första basutbildning i IB:s pedagogik och filosofi. Efter det så bygger vi på din utbildning med kurser både i Sverige och utomlands. Du kommer också att nätverka med andra IB-skolor i Sverige.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/