Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Medarbetare till projektet Etableringssamverkan Kronoberg

Som medarbetare i projektet ingår du i ett team och möter nyanlända med ett arbetssätt som sätter individen i fokus. Tillsammans med övriga professioner i teamet skapar ni helhetssyn och kan erbjuda samordnade insatser för att korta vägen till egenförsörjning. Rätt insats till rätt person i rätt tid.
Eftersom projektet rör hela Kronobergs län kommer ett antal av de annonserade tjänsterna ha sin placering i andra kommuner än Växjö. Ange därför i din ansökan på vilken/vilka orter du kan tänka dig att ha din anställning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning samhälls-, stats- eller beteendevetenskap. Du har erfarenhet av arbetsmarknadsfrågor, har ett stort kontaktnät och engagemang för målgruppen nyanlända. Arbetet kräver att du har en organisatorisk förmåga, är kreativ och har erfarenhet av dokumentation i individärenden. Du har förmåga att arbeta både självständigt och i team. Meriterande är om du har erfarenhet av projektarbete, projektledning eller samordnande roll.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde: Enligt överenskommelse Tidsbegränsad anställning ett år med möjlighet till förlängning. Intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.
 • Antal platser: 10

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

 • Marcus Johansson, projektledare
 • 0470-430 87
 • Detta är en e-postadress
 • Tina Storbjörk, avdelningschef
 • 0470-439 01
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, socialpsykiatri, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.

Etableringssamverkan Kronoberg är ett treårigt projekt som drivs med stöd av medel från Europeiska socialfonden (ESF) i samarbete med länets samtliga kommuner och Arbetsförmedlingen. Projektägare är förvaltningen Arbete och välfärd, Växjö kommun.

Projektets övergripande mål är att öka sysselsättningsgraden bland utrikesfödda kvinnor och män samt utveckla samverkansstrukturer för ett långsiktigt, hållbart och resurseffektivt arbete till nytta för målgruppen nyanlända. Multikompetenta team ska etableras i länets samtliga kommuner. Detta för att skapa effektiv tillgång till kommunens och Arbetsförmedlingens insatser, resurser och verksamheter. Teamen formas efter det lokala behovet och kan t.ex. bestå av kommunal arbetsmarknadsverksamhet, socialtjänst, SFI, vuxenutbildning och arbetsförmedlingens personal.