Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Sommarvikarier till Nattpatrullen i Växjö kommun

Är du sugen på att testa något nytt? Vi söker sommarvikarier till nattpatrullen, där ingen natt är den andra lik.
Att arbeta som undersköterska eller vårdbiträde i nattpatrullen innebär att du har ett självständigt arbete, där ansvarstagande och samarbetsförmåga är viktiga pusselbitar. Du bör känna dig trygg i dig själv då du får ta ett stort ansvar tillsammans med dina arbetskamrater under nätterna.
Inom nattpatrullen arbetar vi i hela Växjö kommun och tar oss fram med hjälp av bil. Vi har mycket varierande arbetsuppgifter. Vi besöker omsorgstagare i deras hem och alla har olika omvårdnadsbehov. Vi arbetar med planerade insatser men besvarar även larm vilket gör att ingen natt är den andra lik.
Att du som söker har datavana ser vi som en självklarhet, då du dokumenterar omvårdnadsarbete och tidsrapportering via datorn. Just nu introducerar vi mobil hemtjänst som ett arbetsredskap där du kommer att få ditt arbetsschema i mobilen samt att du kan läsa och skriva social dokumentation direkt i mobilen.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som har godkända betyg från omvårdnadsprogrammet men även dig som inte har det och vill testa på något nytt.
Körkort är ett krav.

För att trivas hos oss är det viktigt att du har lätt för att skapa god kontakt med andra människor. Det är också viktigt att du är lyhörd för omsorgstagarens behov och att du är flexibel. Du måste vara trygg med att köra bil ensam. Du bör kunna hantera stressiga situationer samt ha goda kunskaper i svenska språket.
Glöm inte att i enkäten när du söker, skriva att du vill arbeta inom nattpatrullen.

Hoppas att vi ses i sommar!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse
  • Antal platser: 10

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Jenny Gustafsson
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Lena Ranell Herwin
  • Enhetschef
  • 0470-431 61

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.