Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Projektledare Mobility Management (hållbart resande)

Växjö kommun vill öka takten mot ett hållbart resande. För att lyckas krävs kunskap, kompetens och ett brett teamarbete. Trafikenheten söker nu en projektledare för att under 2017 planera och genomföra insatser för att motivera och stimulera arbetstagare på några utav de större arbetsplatserna i Växjö kommun till ett mer hållbart resande med fokus på arbetspendling och kortare tjänsteresor.
Du kommer arbeta med och ansvara för planering och genomförande av projektet i sin helhet. Du kommer även att ansvara för resultatredovisning av projektet gentemot Energimyndigheten, vilka är den nationella myndighet som tilldelat medel för detta projekt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har högskoleutbildning, annan lämplig utbildning eller praktisk erfarenhet av projektledarskap inom Mobility Management. Du har goda datorkunskaper och uttrycker dig väl i tal och skrift. Vidare har du en god förståelse för vad det innebär att arbeta i en politiskt styrd organisation.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Som person har du lätt för att samarbeta, är lyhörd, kreativ och initiativrik. Eftersom arbetet innebär mycket kontakt och samverkan med såväl arbetsgivare som arbetstagare och andra för projektet viktiga parter, krävs att du är utåtriktad och kan kommunicera på ett förtroendeingivande sätt.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Tidsbegränsat till: 2017-12-31
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

 • Per-Olof Löfberg
 • trafikplaneringschef
 • 0470-415 74

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommun är Europas grönaste stad. Det innebär att det hållbara samhället är en självklarhet för oss. Du kommer att verka nära människor där ditt arbete gör stor skillnad. Det du gör har betydelse för 87 000 medborgare och vi är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 anställda på 650 arbetsplatser inom 150 yrken.