Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Elektriker

Gillar du utmaningar och när dagarna aldrig är varandra lika? Vi erbjuder här ett intressant och omväxlande jobb som industrielektriker. Hos oss kommer du att ingå i ett kunnigt tekniskt team om 10 personer. Som industrielektriker kommer du att arbeta med samtliga förekommande elarbeten i vår verksamhet, vilket innefattar underhåll, nyinstallationer och i drifttagning av utrustningar i våra anläggningar. Du förväntas också att arbeta med förbättringar och förebyggande underhåll.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har gått en relevant utbildning inom elyrket, arbetat inom industri eller med industrikunder och har flera års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Det är meriterande om du tidigare arbetat med installationer samt felsökning på VA-anläggningar och har erfarenhet av instrument och givare för processmätning. Meriterande är även kunskaper i CAD-ritning med programmen ELPROCAD och/eller EPLAN. Du som söker ska vara en problemlösare och ha en förmåga att kunna se helheten för att på bästa sätt kunna ge den service som krävs. Att du ser förbättringsmöjligheter och kan planera och prioritera din tid rätt är också viktigt. Du behärskar svenska i tal och skrift samt har körkort för bil.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt och vi tror att du som söker tjänst har lätt för att samarbeta med andra men samtidigt har ett stort driv och kan arbeta självständigt.
Du ska kunna leva upp till vår värdegrund: Vi möter alla med respekt, Vi kan jobbet, Vi gör verksamheten bättre och Vi skapar en hållbar framtid.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

 • Dahn Delsmo
 • Enhetsschef
 • 0470-412 64
 • Erik Rydeman
 • Elingenjör
 • 0470-79 67 14

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

I Växjö - Europas grönaste stad - har vi inom tekniska förvaltningens VA-avdelning under många år legat långt framme i miljöfrågor och teknisk utveckling. Vatten- och avloppsanläggningarna kompletteras kontinuerligt och omfattande moderniseringar och nybyggnationer med exempelvis biogas/fordonsgas har bidragit till att skapa en intressant arbetsplats i en god och utvecklande miljö. På VA-avdelningen är vi 52 personer anställda med ansvar för bland annat sju vattenverk och tolv avloppsreningsverk med tillhörande stationer och ledningsnät inom Växjö kommun. Vi söker nu en industrielektriker med placering på avloppsreningsverket Sundet.