Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Kanslisekreterare

Som kanslisekreterare har du en nyckelroll i kommunens ärendeprocess då du är sekreterare i kommunstyrelsen och kommunstyrelsens utskott.
Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för ärende- och beslutsprocessen kring kommunfullmäktige, kommunstyrelsen och dess utskott. Din huvudsakliga arbetsuppgift är att samordna beredning av ärenden inför sammanträdena samt att planera, genomföra och protokollföra sammanträden. Kanslisekreteraren har också en viktig roll i det kontinuerliga arbetet med utveckling av ärendehandläggning, nämndsadministration och beredningsförfarandet.

Du deltar i olika projekt och arbetsgrupper och svarar för en del mindre utredningsuppdrag. Arbetet som kanslisekreterare erbjuder självständiga arbetsuppgifter och goda utvecklingsmöjligheter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen inom det samhällsvetenskapliga området med inriktning mot statsvetenskap och offentlig förvaltning eller annan lämplig akademisk utbildning.

Arbetet är mycket varierande och innefattar kontakt med politiker, handläggare och allmänhet vilket ställer stora krav på bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ordningssinne. Du måste ha en mycket god förmåga att uttrycka dig i både tal och skrift.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Snarast eller efter överenskommelse.
 • Tidsbegränsat till: 2018-12-31
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

OBS! Urval kommer att ske löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering och bedömning av inkomna ansökningar.

Vi undanber oss samtal från annonsörer eller andra försäljare. Beslut om annonsering har tagits.

Kontaktperson(er)

 • Martin Fransson
 • gruppledare
 • 0470-412 16
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter alla med respekt.