Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Skolsköterska till Landningsbanan

Som skolsköterska på Mottagningscenter Landningsbana Växjö ansvarar du för den medicinska insatsen inom elevhälsan, bland annat hälsobesök och vaccination för alla nyanlända elever i grundskola och gymnasieskola. Du kommer att ingå i landningsbanans hälsoteam som är ett stöd för eleven och dess familj. Arbetet innebär kontakter inom kommunen men också med region Kronoberg som är vår samarbetspartner när det gäller BVC, barnhabilitering och andra enheter.

Du arbetar även med gemensamma frågor för skolsköterskor tillsammans med kollegor i närhetsområdet och kommunen för att utveckla och driva det hälsofrämjande arbetet på skolorna.

Välkommen att ringa rekryterande chef om du har frågor om tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning till skolsköterska, distriktssköterska eller barnsjuksköterska.

Du har förmågan att kommunicera med elever, vårdnadshavare och andra vuxna på skolan på ett bra sätt och därigenom skapa goda relationer. Du har ett genuint intresse för ditt yrkesområde och har intresse för kurativt arbete. Du har även erfarenhet av databaserad journalföring.

För att lyckas i din yrkesroll behöver du även vara lösningsfokuserad, flexibel och strukturerad. Erfarenhet av att arbeta med nyanlända barn och vuxna samt god kulturkännedom från andra länder är meriterande.

Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden så skicka gärna in din ansökan redan idag.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Deltid
  • Tillträde: Tillträde 10 augusti eller enligt överenskommelse. Omfattning: 50-75 procent.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Kristina Hedenfalk
  • Rektor, landningsbanan
  • 0470-419 18

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Välkommen till utbildningsförvaltningen!

Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever från att de är 1 år till att de är 20 år. Vi ansvarar för cirka 19000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga
19–20-åringar.

Utbildningsförvaltningens verksamhet innefattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek. Hos oss finns både den lilla och den stora förskolan och skolan, och förskolan och skolan på landet och i staden. Vi har verksamheter med olika inriktning såsom Reggio Emilia, musik eller IB.

Landningsbana Växjö tillhör utbildningsförvaltningen och är ett mottagningscenter för alla nyanlända familjer och ensamkommande barn som kommer till Växjö kommun. Under en period på fyra veckor erbjuds deltagaren introduktion till förskola/ skola samt samhällsinformation.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/-/Invanare/Barn--Utbildning/