Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Samordnare till Arbete och vuxenutbildning

Vi söker dig som vill vara med och utveckla området Arbete och vuxenutbildnings verksamheter in i framtiden. Arbetet innebär kontakter med auktoriserade utbildningsanordnare inom ramen för Växjölöftet vuxenutbildning samt samordning, koordinering och planering inför ansökan, rekvirering och uppföljning av statsbidrag.
Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom andra enheter inom förvaltningen samt externa aktörer som exempelvis Arbetsförmedlingen för att skapa nya lösningar för att få fler individer att bli självförsörjande och nå sin fulla potential.

Du kommer att vara direkt underställd områdeschefen och arbeta på dennes uppdrag samt vara en del av områdets chefsgrupp.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen med inriktning beteendevetenskap, pedagogik eller sociologi och erfarenhet av att arbeta inom vuxenutbildning/arbetsmarknad. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, en organisatorisk förmåga, är kreativ, empatisk och har förmåga att arbeta självständigt såväl som god samarbetsförmåga.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

 • Erik Engsbråten, områdeschef
 • 0470-414 81
 • Detta är en e-postadress
 • Ulrika Boström, avdelningschef
 • 0470-79 65 34
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företräderare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-41 000

Mer om arbetsplatsen

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, socialpsykiatri, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.

Avdelningen Arbete och lärande - avdelningen för full sysselsättning, har ca 200 anställda och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där arbetsmarknad-, utbildning-, bistånds-, och integrationsfrågor möts och hanteras. Avdelningen består av tre områden: medborgarservice och integration, arbete och vuxenutbildning samt myndighet och rehab.

Området Arbete och vuxenutbildning hanterar Växjö kommuns uppdrag kring vuxenutbildning både internt och externt, kommunens arbetsmarknadsfrågor och en viktig del i arbetet med ekonomiskt bistånd. Området består av fyra enheter – Växjölöftet vuxenutbildning, Vuxnas lärande, Arbetsmarknad ung och Arbetsmarknad vuxen.