Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Vaktmästare sommarjobb Arenaservice

Du kommer att arbeta med underhåll, skötsel och städning av förvaltningens idrotts-och friluftsanläggningar på bl.a. Evedal och våra olika idrottsplatser.

I tjänsten kommer det också att ingå en hel del tyngre utomhusarbete som arbete med röjning, gräsklippning och möbelflytt. Du kommer mestadels arbeta ute.

Kvalifikationer

Vi ser helst att du har erfarenhet/vana av arbete med underhåll och skötsel av idrotts- och friluftsanläggningar eller liknande.

Du ska ha god samarbetsförmåga internt såväl externt. Tillsammans med dina medarbetare så skapar du nöjda kunder.

B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
 • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Anställningen gäller under perioden 26 juni-18 augusti.
 • Antal platser: 4

Ansökan

Kontaktperson(er)

 • Peter Bengtsson
 • Platschef Arenaservice
 • 0470-412 29
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av nio förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter alla med respekt.

Kultur- och fritidsförvaltningen arbetar för att utveckla kultur- och fritidsfrågor i Växjö kommun. Förvaltningens uppdrag är att säkerställa att behovet av idrotts- och kulturverksamhet tillgodoses i det växande Växjö, och att medborgarnas delaktighet i kultur- och fritidslivet ökar. Tillgängligheten till idrotts- och kulturutbudet i kommunen ska vara en rättighet för alla.

Som arbetsgivare arbetar kultur- och fritidsförvaltningen för att organisation och ledarskap ska vara tydligt och främja ett gott arbetsklimat. Här får varje medarbetare synas och utvecklas. Vi anser att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten i våra verksamheter. När du arbetar på kultur- och fritidsförvaltningen jobbar du med att utveckla en meningsfull fritid för medborgarna.