Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Gymnasielärare i ma, sp, eng, hi och sv till Katedralskolan

Katedralskolan söker nu ett antal nya medarbetare.

2 st lärare i matematik, 100%, vikariat läsåret 17/18

Lärare i svenska och historia 80-100%, tillsvidare
Lärare i spanska och engelska 80-100%, tillsvidare
Det kan eventuellt vara möjligt med annan kombination av ämnena svenska, historia, spanska och engelska, men detta beror på om det är möjligt att lösa organisatoriskt.

Du arbetar med undervisning i aktuella ämnen, mentorskap samt deltar aktivt i samarbete och gemensamma konferenser. Du samverkar med andra lärare för att nå programmens examensmål.

Du arbetar utifrån och är insatt i styrdokumenten vilket bland annat innefattar att:

• ta ansvar för elevernas kunskapstillväxt, stödja deras personliga utveckling och skapa goda betingelser för varje elevs lärande, utveckling och förmåga att utveckla kritiskt tänkande.
• genomföra, utveckla och leda utbildning med hög kvalitet och engagemang
• vara öppen för nya idéer och förändringar och ansvara för att verksamheten utvecklas
• vara aktiv i det gemensamma arbetet och samverka med andra parter internt och externt

Kvalifikationer

Vi söker dig som har legitimation i något av ovanstående ämnen.

För tjänsterna som lärare i svenska och historia, samt engelska och spanska är det ett krav på flerårig erfarenhet av undervisning.

Som person är du strukturerad, tydlig i din kommunikation och har lätt för att skapa trygga relationer. Du är trygg och professionell i din yrkesroll.

Intervjuer kan ske innan ansökningstiden har löpt ut så vi ser gärna din ansökan så snart som möjligt.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: 20170810
 • Antal platser: 4

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

 • Fredrik Abrahamsson- matematik
 • rektor
 • 0470- 417 33
 • Maria Daniels
 • rektor
 • 0470- 417 36

Fackliga företrädare

 • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Katedralskolan tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 18 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Katedralskolan med cirka 1300 elever och 140 anställda förenar en rik utbildningstradition med en modern syn på kunskaper och utbildning. Skolan kännetecknas av hög kvalitet, god pedagogisk kompetens, kultur och ett stort internationellt kontaktnät. På skolan finns de nationella programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och språkintroduktion samt det internationella IB-programmet (International Baccalaureate).

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

För mer information: http://www.vaxjo.se/katedral