Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Boendestödjare natt till stödenheten

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta natt inom socialpsykiatrin. Placering är på särskilt boende där vi ger stöd och service för personer med psykatriska/neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Stödinsatserna är individuellt anpassade. I arbetsuppgifterna ingår städuppgifter och visst förberedelsearbete.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller har beteendevetenskaplig utbildning. Du har erfarenhet av att jobba med personer med psykiska/neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. De är önskvärt att du har arbetat som boendestödjare tidigare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och vi är angelägna om att våra medarbetare matchar omsorgstagarnas önskemål och kan möta deras behov.
B-körkort är ett önskemål.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid / deltid
 • Tillträde: Efter överenskommelse. Tidsbegränsad anställning 4-6 månader.
 • Antal platser: 2

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Kontaktperson(er)

 • Jeanette Rossling
 • Enhetschef
 • 0470-43975
 • 070-674 70 69

Fackliga företrädare

 • Facklig representant nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över
6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Arbete och välfärd ansvarar för områdena arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, vuxenutbildning, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, stöd till personer med funktionsnedsättning, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning.