Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Furutå förskola söker ny medarbetare

Vi söker dig som är en engagerad pedagog och ser det kollegiala lärandet som utvecklande. I arbetsuppgifterna ingår pedagogiskt arbete i barngrupp såväl inne som ute.

Du förväntas följa vår värdegrund kring bemötande av barn, föräldrar och kollegor. Som förskollärare/barnskötare ansvarar/arbetar du för att såväl enskilt som tillsammans med kollegor planera och genomföra den pedagogiska verksamheten i enlighet med våra styrdokument, som läroplan och skollag. Att dokumentera, reflektera och utvärdera verksamheten är en stor del av arbetet. Tillsammans med kollegor utvecklar du verksamheten på hela enheten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är examinerad förskollärare, gärna legitimerad, eller dig som är behörig barnskötare.

Du som söker har:
- ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke
- en medveten tanke kring din roll som pedagog.
- förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokumenten
- förmåga att se varje barn utifrån barnets förutsättningar
- en positiv inställning till utveckling av verksamheten, barn och dig själv
- ett professionellt förhållningssätt
- ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten
- en varm och öppen personlighet, men även förmåga att sätta gränser
- god kunskap i systematiskt kvalitetsarbete


För tillsvidareanställning som förskollärare finns krav på legitimation. Om du blir aktuell för anställning men inte har legitimation för förskolan kan andra anställningsformer bli aktuella.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid
  • Tillträde: Tillträde sker enligt överenskommelse.
  • Antal platser: 1

Ansökan

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

OBS! Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se).
Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter ”Skola eller barnomsorg (442.5)” och dels "Belastningsregister 9 § (442.3)" som avser enskild person.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Catharina Carlsson
  • Förskolechef Furutå och Ryttargårdens förskolor
  • 0470-431 36

Fackliga företrädare

  • Fackliga representanter nås via kontaktcenter
  • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Furutå förskola tillhör utbildningsförvaltningen Växjö kommun. Förvaltningen har cirka 2 500 anställda och är därmed kommunens största förvaltning. Verksamheten ansvarar för cirka 16 000 barn och elever mellan 1-20 år och omfattar förskola, pedagogisk omsorg, förskoleklass, grundskola, grundsärskola, fritidshem, gymnasieskola och gymnasiesärskola. Dessutom ingår bland annat fritidsgårdsverksamhet, kulturskola och skolbibliotek.

Tillsammans arbetar vi för att våra barn och elever ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Inom vår förvaltning vill vi våga tänka och prova nytt, våga vara nyfikna och lära oss av varandra. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19–20-åringar.

Som arbetstagare hos oss är du viktig! Det är du, som tillsammans med oss, bidrar till en positiv utveckling för våra barn och elever.

Furutå förskola är en förskola med cirka 90 barn fördelat på fem avdelningar. Vi arbetar mångsidigt utifrån kommunikation, bemötande och lärande. Vi har stora möjligheter att utnyttja härliga naturområden i vår närhet.

För mer information: http://www.vaxjo.se/furutaforskola