Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Ansvarig för vårt rekryteringscenter

Vi tar nu ett krafttag kring vårt rekryteringscentra och söker nu ansvarig person och rekryterare för detta. Du ansvarar för rekryteringscenters och dess verksamhet samtidigt som du är ansvarig för våra rekryteringsprocesser inom hela kommunkoncernen. I samverkan med kommunikationsenheten arbetar du med employer branding.

Du arbetar också med chefs- och specialistrekryteringar och sköter hela processen från ett första möte med rekryterande chef, genom annonsering, intervjuer och testning av kandidater fram till att rekryterande chef tar beslut om anställning. Det innebär mycket kontakt med båda interna och externa parter och en hel del logistik.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är erfaren och kunnig rekryterare. Ditt kontaktnät är stort och du är duktig på att underhålla professionella relationer. Växjö kommunkoncern är en komplex organisation och det är bra att ha erfarenhet från arbete med liknande organisationer sedan tidigare. Kunskap om och erfarenhet av att arbeta med employer branding är meriterande.

Du har goda ledaregenskaper, en mycket god kommunikativ förmåga, är relationsskapande, har god samarbetsförmåga och ett strukturerat arbetssätt.

Vi ser gärna att du har universitetsexamen inom det beteendevetenskapliga området.

Anställningsvillkor

 • Anställningsform: Tillsvidareanställning
 • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
 • Omfattning: Heltid
 • Tillträde: Tillträde snarast eller efter överenskommelse.
 • Antal platser: 1

Ansökan

Kontaktperson(er)

 • Lena Björkqvist
 • HR-chef
 • 0470-796029
 • 072-885 72 45
 • Detta är en e-postadress

Fackliga företrädare

 • Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
 • 0470-410 00

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda på 600 arbetsplatser inom 250 yrken. Koncernen består av nio förvaltningar och fem helägda bolag. Växjö kommun expanderar och näringslivet växer. Vi jobbar aktivt för att skapa en hållbar framtid, bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, kan jobbet och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Rekryteringscenter startades i januari 2015 och ansvarar för Växjö kommunkoncerns chefs- och specialistrekryteringar. Vi jobbar med kompetensbaserad rekrytering enligt en tydlig process.