Lediga jobb

Vi vill ha dig här! Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med våra ca 7000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi också bli fler kompetenta medarbetare.

Nedan ser du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna jämte de olika rubrikerna högst upp i listan. Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual.

Vill du jobba inom omsorgen, men hittar ingen speciell tjänst du vill söka? Här hittar du omsorgens annons för spontanansökan.

Vill du sommarjobba? Här hittar du information om kommunens sommarjobb. 

Lediga jobb i Växjö kommun

« Tillbaka

Undersköterska till Väster hemvård

Väster Hemvård ökar sin insatser inför 2017 och därmed öppnar vi för möjligheten att välkomna nya kollegor med driv och hjärta för just äldreomsorgen, tjänsterna är tillsvidare och lokaliserade till Väster Hemvård i Växjö Kommun och med omgående startdatum.
Som undersköterska är du välkommen till en positiv och driven grupp kollegor med fokus på kvalité och kontinuitet gentemot äldreomsorgen och våra seniora medborgare. Som undersköterska arbetar du enligt lika värde (vi möter alla med respekt), professionellt genomförande (vi kan jobbet) och vi utgår från behoven hos de vi är till för (vi gör verksamheten bättre) och där vi tar ansvar och är goda förebilder för varandra (vi skapar en hållbar framtid) och tillsammans skapar vi ett samhälle för alla.
Arbetet som undersköterska innebär att du utför sedvanliga undersköterskeuppgifter inom hemtjänst såsom omvårdnadsarbete, serviceinsatser och delegerade HSL uppgifter för t.ex. insulin och läkemedel m.m.

Kvalifikationer

För tjänsten krävs att du är undersköterska och med god erfarenhet av arbete inom hemtjänsten och sedvanliga undersköterskeuppgifter enligt omvårdnadsarbete, serviceinsatser och HSL delegeringar för t.ex. insulin och läkemedel. Du behärskar svenska i tal och skrift har mycket god datorvana; utbildning enligt HSL och tillhörande kunskapstest ordnar vi internt för minst läkemedel och insulingivning.
Som person är du stresstålig, tycker om mötet med människor och har lätt för att samarbeta och du har ett professionellt bemötande mot både kollegor och våra omsorgstagare. Du tycker om att ha flera ”bollar” i luften och du kan både kicka och skruva bollen i mål samtidigt som du hanterar lite tyngre arbete vid förflyttningar av omsorgstagare, inkluderat hjälpmedel, ibland ensam och ibland tillsammans med kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och att du har en positiv och lösningsorienterad personlighet; du är noggrann, håller vad du lovar och trivs med skiftande arbetstider och du bemöter andra som du vill själv vill bli bemött.
Vi bryr oss om varandra, vi tar tillvara på varandras kompetens, vi arbetar teamorienterat och vi skapar trygghet för varandra och våra omsorgstagare.
Arbetstiden som undersköterska varierar men schemaläggs f.n. mellan 07:00 och 21:30, dag, kväll och helg.
Växjö Kommuns anställda speglar den mångfald som finns i kommunen och vi välkomnar sökande oberoende av etnisk bakgrund, kön eller ålder.

Anställningsvillkor

  • Anställningsform: Tillsvidareanställning
  • Erfarenhet: Erfarenhet krävs
  • Omfattning: Heltid / deltid
  • Tillträde: Tillträde: Snarast. Beskrivning av omfattning: Enligt avtal/önskemål
  • Antal platser: 3

Ansökan

Innan anställningsavtal tecknas för arbete inom omsorgsverksamheterna ska sökande uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister.

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund.

Vi ber dig att i första hand söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande.

Om du inte har möjlighet att söka digitalt så skicka din ansökan till:

Växjö kommun
Omsorgsförvaltningen
Jenny Gustafsson
Box 1222
351 12 VÄXJÖ

Vänligen uppge referensnummer på ansökan.

CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Kontaktperson(er)

  • Peter Bengtsson
  • Enhetschef
  • 0470-432 81

Fackliga företrädare

  • Kommunal Sydost
  • 0470-415 68

Mer om arbetsplatsen

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 6 500 tillsvidareanställda. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vi arbetar aktivt för att skapa en hållbar framtid bland annat genom högt satta miljömål. Vi förbättrar ständigt vår verksamhet, genomför jobbet på bästa sätt och ser behoven i samhället. Vi möter både medborgare och medarbetare med respekt.

Omsorgsförvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård.

I förvaltningen arbetar vi med det gemensamma målet att ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med detta behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och vill vara med och utveckla verksamheten.

Hos oss får du ett meningsfullt och omväxlande arbete där du bidrar till andra människors välbefinnande och livskvalitet. Du är viktig och gör skillnad för andra människor varje dag. I jobbet får du ta eget ansvar och även lösa uppgifter tillsammans med dina kollegor. Vi erbjuder dig kompetensutveckling och möjlighet att utvecklas i ditt yrke.