Jobb- och utbildningsmässa

jobb- och utbildningsmässa

Växjö kommun och Arbetsförmedlingen i samarbete med lokala näringslivet har gått samman i form av Växjölöftet. Målet är att varje invånare i Växjö kommun ska ha ett arbete och alla jobbar under parollen "Tillsammans för full sysselsättning". En unik satsning.

Den 16 februari 2017 mellan 10:00-14:00 arrangerar Arbetsförmedlingen och Växjö kommun, som en del av Växjölöftet, en stor jobb- och utbildningsmässa på Fortnox Arena i Växjö.

Vi gillar att tänka i nya banor och framtidens arbetsmarknad kräver många olika typer av mötesplatser. Den här mässan är en sådan mötesplats och vi vill göra den tillsammans med dig antingen du är arbetsgivare eller arbetssökande.

Målet är att skapa en träffpunkt för näringsliv, arbetssökande och studerande inom många olika branscher och kompetensnivåer.

 

Är du arbetssökande, student eller söker nya utmaningar?

På mässan får du möjlighet att träffa din framtida arbetsgivare, få vägledning av studie- och yrkesvägledare angående yrkesval eller hjälp med CV– skrivning samt bli fotograferad. Det viktiga är att du blir inspirerad eller inspirerar.

 

Är du arbetsgivare eller utbildningsanordnare och intresserad av att ställa ut på mässan?

Detta är ett perfekt tillfälle för dig som arbetsgivare att hitta framtida medarbetare, sommarjobbare eller för att inspirera personer att utbilda sig inom en viss bransch.

Observera att mässan är kostnadsfri för samtliga, arbetsgivare eller utbildningsanordnare. Vi siktar på ca 100 utställare.

Anmälan för utställare är nu stängd och vi ser fram emot att träffa anmälda företag den 16/2.

En reservlista för företag som inte annmält sig är upprättad. Är du intresserad av att ställa dig i kö är du välkommen att maila Detta är en e-postadress. Vi lämnar inga garantier för deltagande, men besked om plats lämnas senast fredagen den 10/2.

Varmt välkomna!

 

 Växjölöftet logga

 

 

Logotyp Växjö kommun        arbetsförmedlingens logotyp

 

 

 


Kontakta oss»
Kontaktcenter
Telefon 0470 - 410 00