Utbildningar

Är du ute i arbetslivet och känner att det är dags att ta ett steg till? Vill du spendera max 2 år på en utbildning som ger dig goda möjligheter till att hitta ett bra jobb efter examen?

Växjö yrkeshögskola har bedrivit KY- och Yh-utbildningar sedan 1997 och är en av regionens tongivande utbildningsanordnare inom yrkeshögskola. Vi finns på Framtidsvägen 12 i Växjö, i hus Alpha på Videum Science Park.

Utbildningsledarna och lärarna på Växjö yrkeshögskola har alla lång och gedigen arbetslivserfarenhet vilket ger våra studerande rätt kontakter in i näringslivet. De stora nätverken kring varje utbildning ökar möjligheterna att få ett relevant jobb efter genomgången utbildning.

För tillfället har vi en yrkeshögskoleutbildning, IT-infrastrukturspecialist. Vi har i dagsläget också sökt olika utbildningar med start höstterminen 2018.

Vi kan inte garantera att du får drömjobbet, men vi kan lova att du som satsar på någon av våra utbildningar har en riktigt bra chans att nå dit. Du kan läsa mer om respektive utbildning genom menyvalen till höger, kontakta oss gärna om du har frågor.

Funderar du på att flytta till Växjö för att studera på Växjö Yrkeshögskola? I så fall kan du ha nytta av följande länkar till två bostadsbolag:

Den stora dagstidningen i regionen är Smålandsposten. I den kan du se annonser om bostäder eller själv sätta in en: smp.selänk till annan webbplats

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 3 januari 2018
Förskola och skola