Utbildningar


Bild på studerande

Är du ute i arbetslivet och känner att det är dags att ta ett steg till? Vill du spendera max 2 år på en utbildning som ger dig goda möjligheter till att hitta ett bra jobb efter examen?

 Växjö yrkeshögskola har bedrivit KY- och Yh-utbildningar sedan 1997 och är en av regionens tongivande KY/Yh utbildningsanordnare. Vi finns på Framtidsvägen 12 i Växjö, i hus Alpha på Vdeum Science Park.

Utbildningsledarna och lärarna på Växjö yrkeshögskola har alla lång och gedigen arbetslivserfarenhet vilket ger våra studerande rätt kontakter in i näringslivet. De stora nätverken kring varje utbildning ökar möjligheterna att få ett relevant jobb efter genomgången utbildning.

För tillfället har vi två pågående yrkeshögskoleutbildningar, Drifttekniker inom Energisektorn och IT-infrastrukturspecialist.

Vi kan inte garantera att du får drömjobbet, men vi kan lova att du som satsar på någon av våra utbildningar har en riktigt bra chans att nå dit. Du kan läsa mer om respektive utbildning genom menyn här bredvid och kontakta oss gärna om du har frågor.

Funderar du på att flytta till Växjö för att studera på Växjö Yrkeshögskola? I så fall kan du ha nytta av följande länkar till två bostadsbolag:

Växjö: www.vaxjobostader.selänk till annan webbplats Alvesta: www.allbohus.selänk till annan webbplats Den stora dagstidningen i regionen är Smålandsposten. I den kan du se annonser om bostäder eller själv sätta in en.  www.smp.selänk till annan webbplats

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 augusti 2017
Förskola och skola