Hållbarhet & miljö

En förutsättning för hållbart företagande är att välja att arbeta miljöinriktat och det finns en hel del du kan göra för att miljöanpassa ditt företag. Hållbarhet handlar också om ekonomisk och social hållbarhet, till exempel mångfald och tillgänglighet.

Växjös gröna gärning - förlängd nomineringstid

Prisutdelning blir det den 24 mars under Earth Week. Ett företag, skolklass och organisation/enskild person som gör ett bra arbete och insats för miljön vinner då10 000 kronor per pris.
Växjös gröna gärning

Earth Week

Välkommen som medarrangör på Earth Week, Växjös framtidsvecka den 19-24 mars 2018. Det är ett bra tillfälle för ditt företag, organisation eller myndighet att delta i och lyfta miljöarbete på olika sätt.
Läs mer om Earth Week på www.vaxjo.se/earthweek

Framtidsdagen 22 mars

Välkommen med din anmälan till Framtidsdagen den 22 mars 2018, Konserthuset i Växjö. Arrangörer är Pwc, Länsförsäkringar, Sustainable Småland och Växjö kommun.
Inbjudan till Framtidsdagenlänk till annan webbplats
Anmälan till Framtidsdagenlänk till annan webbplats

Hållbarhet och Agenda 2030

Om Växjö kommuns hållbarhetsarbete, Agenda 2030 och miljömål med mera hittar du på

Växjö kommuns arbete med hållbarhet och miljö

Två filmer från Agenda 2030-konferensen "Från globala mål till lokalt arbete", som genomfördes i december 2016. Se Ida Texells uppskattade föreläsning och deltagarnas tankar och visioner om 2030 www.vaxjo.se/agenda2030

Läs om de Globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030, på:

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 februari 2018
Jobb och företag