Om Vöfab

Vöfab, Växjö Fastighetsförvaltning AB, bildades 1990 och är tillsammans med två bostadsbolag, ett energibolag och ett förvaltningsbolag dotterbolag åt Växjö Kommunföretag AB. VKAB ägs av Växjö kommun.

Företaget har fyra enheter: fastighetsservice, ekonomi, byggservice och projekt med totalt 68 tjänster.

Vöfab äger och förvaltar drygt ett 100-tal fastigheter i varierande ålder och standard. I genomsnitt vistas cirka 25 000 människor i alla åldrar dagligen i våra fastigheter. Vårt syfte är därför att skapa miljöer för människor att växa i genom livet.

Vår identitet

Vi är kunniga, trygga och ärliga fastighetsförvaltare som agerar i framkanten under byggandet av framtidens Växjö. Som kluriga samhällsbyggare vet vi att nyckeln till framgång är att få människor att trivas. Därför skapar vi miljöer där människor verkligen kan växa – genom hela livet.

Vårt uppdrag

Att tillsammans med verksamhetsansvariga dvs. våra hyresgäster utvecklar vi miljöer som ökar Växjö kommuns attraktionskraft, skapar förutsättningar för fortsatt utveckling och bidrar till kommunens framgångar.

Affärsidé

Att vara ett strategiskt instrument för ett effektivt utnyttjande av lokaler för den kommunala förvaltningen och kommunens primära verksamheter.

Vision

Vi skall vara ledande på verksamhetsmiljöer med offentligt uppdrag genom:

  • framgångsrika verksamhetsmiljöer
  •  optimal leverans
  • unik kompetens
  • starkt varumärke
  • långsiktig hållbarhet & affärsmässighet

Vöfabs kontor finns på Nygatan 34 i Växjö.

Öppettider:

Mån-tors 07.30-16.00
Fre 07.30-15.00
Lunchstängt 12.00-12.45

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 18 september 2017
Politik och demokrati