Konstlabb för skolor och övriga grupper

Skolgrupper

På Växjö konsthall kan man få säga sitt hjärtas mening och vår ambition är att lyssna och ta det på allvar. Elevernas egna erfarenheter är viktiga när vi pratar om konst. Vår samtida konst reflekterar den tid vi lever i och är en utmärkt utgångspunkt för diskussion eller som ett verktyg för att förstå både oss själva och vår omvärld.

Besöket tar ca 1 ½ timme. Upplägget varierar beroende på utställning men innehåller någon form av praktiskt, undersökande arbete. Vi tar endast emot halvklasser eller max 15 elever. Kostnad för grupp/halvklass 200 kr.

Övriga grupper

Boka gärna ett gruppbesök hos oss t.ex i samband med föreningsmöten eller fortbildning. Vi visar aktuell utställning och besöket kostar 300 kr för en grupp. Vanliga besökare är t.ex. konstföreningar, personalgrupper, högskolestudenter, komvux m fl. Föranmälan på telefon 0470-414 75. Vi har även möjlighet att ta emot besök på kvällstid.

Skapande skola

Tillsammans kan vi lägga upp ett program för dig och din klass där ni besöker konsthallen vid ett par olika tillfällen beroende på hur mycket ni vill fördjupa er. Vi utgår ifrån den aktuella utställningen men vi är öppna för era tankar och önskemål. Kontakta oss så berättar vi mer!

Läs mer om skapande skola.

För lärare och andra vuxna

Vi erbjuder även vuxna att komma till Konsthallen på ett Konstlabb. Det kan vara i fortbildningssyfte eller som en meningsfull gruppaktivitet med jobbet. Hör av er så kan vi skräddarsy ett program som passar er. Kostnad för vuxengrupp 300 kr eller 200 kr vid färre än 10. 

För mer information och bokning av grupper kontakta oss via e-post eller via telefon (se nedan).

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 1 november 2017
Se och göra