Leader Linné Småland

Vill du diskutera en idé, bygga nätverk och kanske söka finansiering för ett projekt som utvecklar landsbygden?

Leader Linné Småland arbetar med EU-medel till spännande utvecklingsprojekt på landsbygden i åtta olika kommuner: Alvesta, Ljungby, Markaryd, Sävsjö, Vetlanda, Värnamo, Växjö och Älmhult.

På Leader Linné Smålands hemsida kan du t ex inspireras, se om din idé skulle kunna bli ett leaderprojekt och hitta aktuell information.

Läs mer om Leader Linné Småland.länk till annan webbplats

Leadercheckar - ett smidigt sätt att söka finansiering 

Leader Linné Småland erbjuder så kallade leadercheckar. Det är ett enkelt sätt att söka och driva mindre projekt och den som söker finansiering för sin idé får ett beslut snabbt. Det finns två olika inriktningar:  ”Startgas” med fokus på entreprenörskap. Personer som funderar på att starta företag och småföretagare är välkomna att ansöka. Idén måste vara något nytt och inte höra till den vanliga driften. Den andra inriktningen är "Skapande av nya mötesplatser och aktiviteter", här är målgruppen ideella föreningar. 

Läs mer om leadercheckar.länk till annan webbplats

Landsbygdsprogrammet i Kronobergs län 

Passar din idé inte in i Leader Linné Smålands prioriteringar så kan Landsbygdsprogrammet i Kronoberg vara ett alternativ där det också finns möjlighet att söka projektstöd.  

Läs mer om Landsbygdsprogrammet i Kronobergs län.länk till annan webbplats

Relaterade länkar

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 oktober 2017
Trafik och stadsplanering