Växjö yrkeshögskola

Växjö yrkeshögskola har sedan 1997 framgångsrikt utbildat kvalificerade medarbetare till arbetslivet i hela Sverige. Under åren har vi bedrivit kvalificerade yrkesutbildningar inom en mängd områden såsom IT, vård, industri och energi.

Videum_Växjö Yrkeshögskola

Arbetslivets aktiva medverkan i alla våra utbildningar, såväl i planeringsstadiet som i genomförandeprocessen, säkerställer en hög kvalitet på utbildningarna och en hög anställningsbarhet för våra studerande efter avslutade studier. Vår skola präglas av närheten mellan studerande, arbetsliv och utbildare, och den studerande blir aldrig en i mängden.

Undervisningen sker i moderna, ändamålsenliga lokaler med god tillgänglighet. Lokalerna finns på Videum, mitt bland regionens tongivande företag. Studentbostäder, stadskärnan och bra kommunikationer finns på några minuters gångavstånd.

Växjö yrkeshögskola erbjuder utbildningar inom flera områden. För att få jobb är det inte enbart vilken utbildning du väljer som avgör, utan också motivation, engagemang och intresse. Att investera tid i någon av våra utbildningar ger dig de bästa förutsättningarna för att nå ett drömjobb.

Nyheter

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 januari 2018
Förskola och skola