Observera att denna nyhet är äldre än 10 månader och att innehållet därför kan vara inaktuellt.

Kulturskolan startar upp igen måndag 25 januari

Efter ett förlängt jullov på grund av pandemin kommer Kulturskolan nu starta upp vårterminen igen. Merparten av undervisningen kommer att ske digitalt.

Med anledning av coronapandemin och de skärpta, allmänna råden valde Växjö kommun senarelägga Kulturskolans start av vårterminen. På måndag 25 januari är det dock dags för undervisning igen, dock med vissa anpassningar.

Undervisningen kommer att ske digitalt, så långt det är möjligt. Alla elever kommer få inbjudan via mejl med länk till Teams eller Google där den digitala undervisning sker. Trots en digital övergång kommer undervisningen i möjligaste mån ske enligt ordinarie lektionstid.

Vissa kurser kan tyvärr inte genomföras digitalt och sätts därför på paus tills vidare. Vilka kurser som berörs av detta kommer berörda elever och vårdnadshavare få information om via Kulturskolan. De kurser som pausas kan komma att återupptas under vårterminen och även då kommer berörda att kontaktas.

Få information om det uppdaterade läget

Det är viktigt att ni vårdnadshavare uppdaterar era kontaktuppgifter, såsom e-post och mobilnummer, via Kulturskolans Mina sidor Länk till annan webbplats.. Här får ni bland annat meddelande om vad som gäller för era kurser.

För fler frågor, kontakta kulturskolan@vaxjo.se eller din lärare.

Senast uppdaterad: 19 januari 2021