Friluftsbasen Holmarna

Holmarna är Växjö kommuns vackra friluftsbas, beläget i skogen vid sjön i Vederslöv. På sommarloven varje år händer det massor av aktiviteter, precis som det gjort varje sommar sedan 1981.

Holmarna

Varje år anordnar fritidsgårdarna i Växjö kommun flera kostnadsfria äventyr under sommarlovet. Passa på att testa paddling och segling, kneeboard, wakeboard och vattenskidor. Vill du känna en ännu mer rafflande känsla så väljer man att ta en tur liggandes på den luftfyllda tuben. Äventyret på Holmarna fortsätter oftast dygnet runt. När det blir mörkt badar vi bastu och tar ett svalkande dopp i månskenet. Sedan avrundar vi kvällen med att kura ihop oss framför lägerelden. Här grillar vi samtidigt som någon kanske spelar gitarr i bakgrunden. Liksom alla övriga aktiviteter som fritidsgårdarna i Växjö kommun anordnar, är Holmarna 100% drogfritt.

Verksamheten följer folkhälsomyndighetens rekommendationer angående coronaviruset. Fritidsgårdarna fokuserar på utomhusaktiviteter och blandar inte ungdomar eller personal från olika områden.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 maj 2021
Förskola och skola