Studie- och yrkesvägledning

Har du funderingar kring studier eller vill du byta yrkesbana? Välkommen att kontakta oss inom Växjölöftet vuxenutbildning.

Genom att prata med en studie- och yrkesvägledare kan du få ökad kunskap om vilka alternativ som finns kring studier och yrkesval. Vi pratar om dina intressen och framtidsplaner. Du kan få information om olika utbildningar, yrken och arbetsmarknadsfrågor.

Du kan också prata med en handläggare för att veta mer om antagning, studiemedel, och antal poäng. Vi svarar också på frågor om Svenska för invandrare (Sfi).

Vi erbjuder vägledning när du vill

  • Byta yrke
  • Planera dina studier
  • Kompetensutveckla dig

Kontakta oss

För att vi ska kunna hjälpa dig på bästa sätt rekommenderar vi i första hand att du besöker oss under våra öppettider. Du behöver inte berätta namn eller personnummer utan kan välja att vara helt anonym. Vi har tystnadsplikt.

Öppettider

Växjölöftet Vuxenutbildning och Arbetsförmedlingen finns i gemensamma lokaler på Kronobergsgatan 18. länk till annan webbplatsDär träffar du studie- och yrkesvägledare och handläggare från Växjölöftets Vuxenutbildning samt handläggare från Arbetsförmedlingen som guidar dig rätt utifrån ditt ärende.

Öppet måndag-fredag klockan 09.00-15.00

Telefon och e-post

Du kan också ringa eller mejla oss för att få svar på dina frågor eller boka tid för ett enskilt samtal.

Du når oss genom att ringa kommunens kontaktcenter, telefon 0470-410 00
E-post: studievagledning@vaxjo.se för syv-frågor och vuxenutbildningen@vaxjo.se
för antagningsfrågor.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 februari 2019
Förskola och skola