Växjö yrkeshögskolas lokaler

Växjö yrkeshögskola har sin verksamhet i lokaler på Videum Science Park på Framtidsvägen 10. Videum Science Park i Växjö är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Här finns många spännande företag att möta vid kafferasten och kanske göra sin LIA hos.

På Videum möter du också yrkeshögskolestuderande från ett antal andra yrkeshögskoleanordnare som du kan utbyta erfarenheter med. Lokalerna ligger inom universitetsområdet och det är god tillgänglighet med allmänna kommunikationsmedel och all tänkbar service finns i närheten, såsom universitetsbibliotek, livsmedelsaffärer, vårdcentral och ett antal restauranger. Lokalerna är moderna, tillgänglighetsanpassade med bl a handikapptoaletter och hiss.

Hitta hit

Adressen till lokalerna är Videum Science Park, Framtidsvägen 10, 352 22 Växjö. På området finns flera busshållplatser, närmast kommer du på hållplatserna Framtidsvägen och Trummenvägen.

Parkeringsplatser finns det gott om, se skyltning på plats om tillstånd, avgift eller registrering i receptionen på Videum Science Park.

Klassrum

Vi har ett antal klassrum på plan 2 och 4 och storleksmässigt anpassas de efter klassens storlek. Rummen är utrustade med modern teknik anpassad efter utbildningens behov.

Grupprum och mötesplatser

På Videum Science Park finns det gott om mötesplatser för dina grupparbeten, eget arbete eller inspirationsmöten med företag eller kurskamrater. Några går att boka och vi hjälper till med det, andra söker man upp själv.

Lunch- och kafferum

Vi äter och dricker kaffe tillsammans med andra yrkeshögskolestuderande och företag som finns i huset. Lunchrummet är utrustat med kylskåp, mikrovågsugnar, porslin, sopsortering och diskmaskin. I klassrummen finns kaffe- och tekokare.

Vi som arbetar på Växjö yrkeshögskola

Vi finns i anslutning till klassrummen vilket underlättar för våra kontakter och vi svarar gärna på frågor och hjälper till vid behov. I början kan det vara att ställa in tekniken men det lär ni er fort.

Om du har frågor

Har du frågor kring utbildningsformen, vill veta mer om en viss utbildning eller övrigt, tveka inte att höra av dig!

Verksamhetschef

Karin Wirdheim
Telefon 0470-417 62
E-post karin.wirdheim@vaxjo.se

Skriv ut
Senast uppdaterad: 11 november 2021