Tävla om en exklusiv trerättersmiddag

Nu kan du vara med i utlottningen av en plats i Restaurang Rädda Råvarans fine diningdel. Du har chans att vinna en middag med tre rätter där all mat är lagad från grunden, där råvarorna består av matsvinn från butiker i närområdet.

Som en del av årets program under MAT kan du äta i Restaurang Rädda Råvaran där Växjö kommun lagar och serverar mat av matsvinn från matbutiker i närområdet. Varje dag serveras en buffé men du kan också tävla om en plats i restaurangens fine diningdel.

Där äter du en exklusiv middag på tre rätter. Maten lagas och serveras av elever från restaurangskolan och Ryssbygymnasiet och på plats finns även kocken Klas Lindberg som ger tips och råd om hur du bäst tar hand om ditt matsvinn.

Eftersom det finns ett begränsat antal platser behöver du anmäla dig till tävlingen genom att fylla i och skicka ett webbformulär. Sista dag för anmälan är den 31 augusti och dragning av vinnare sker den 1 september. Vinnarna kommer att kontaktas via telefon eller sms.

Restaurang Rädda Råvaran håller öppet i Konserthusparken 9-10 september mellan klockan 11.00-16.00. Fine dining serveras mellan klockan 12.00-13.00. Restaurang Rädda Råvaran är en del av MAT2022.

Senast uppdaterad: 18 augusti 2022