Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Växjö kommun söker sjuksköterskor till resursen

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Tillsammans med dina kollegor i resursen arbetar ni mot hela vår verksamhet, både hemsjukvård, särskilt boende och omsorg/funktion. Det speciella med vår verksamhet är att du för det mesta arbetar i någons hem, vilket ställer höga krav både på kreativitet och professionalism. I rollen som sjuksköterska ingår allt ifrån dosettdelning till mer avancerad vård och behandling. Arbetet styrs utifrån verksamhetens behov och kan innebära både att arbeta med punktinsatser mot flera olika enheter eller tillfällig placering på specifik enhet för att exempelvis täcka upp korttidsfrånvaro. Arbetet kräver god kännedom om den kommunala hemsjukvården, du behöver också vara flexibel och självständig då verksamhetens behov kan förändras snabbt. Du är arbetsledare och delegerar omvårdnadspersonal samt är en viktig del i samarbetet med anhöriga, fysioterapeut, arbetsterapeut, biståndshandläggare, enhetschef och externa kollegor. I tjänsten ingår helgtjänstgöring var 6:e vecka där alla distriktssköterskor/sjuksköterskor utgår från samma lokal. Det kan också bli aktuellt med kvällstjänstgöring då vi bedriver verksamheten dygnet runt, dock ingår ej nattjänstgöring. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och när du börjar hos oss erbjuds du ett individuellt utformat introduktionsprogram samt egen mentor. Vi erbjuder också bland annat friskvårdsbidrag.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska, har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. För att arbeta hos oss behöver du ha körkort. Du ska förväntas kunna handleda omvårdnadspersonalen och arbeta i team med andra professioner som finns kring våra omsorgstagare. Vi ser att du ha förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer till alla våra omsorgstagare, anhöriga och medarbetare. Specialistutbildning såsom distriktssköterska eller vård av äldre är meriterande. Viktigt för jobbet är: • att du är legitimerad sjuksköterska • att du behöver uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret/enskild person (442.3) enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ Vi kommer att läsa ansökningar efter hand som de kommer in och rekrytering sker löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan! Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde sker 1 september eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-07-13
Referensnummer
OMS 317/22

Kontakt

Lina Chabay
Enhetschef
0470-43026

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via vårt kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022