Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Enhetschef för språkintroduktion

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker nu en enhetschef med samordningsansvar för språkintroduktionen på Katedralskolan. I tjänsten ingår även ansvar för en del av skolans övergripande utvecklingsarbeten. I ditt arbete som enhetschef för språkintroduktionen arbetar du, i samarbete med medarbetarna, aktivt med eleverna i skolverksamheten under skoldagen och är skolans länk till andra myndighetskontakter. Du har organisatoriskt ansvar, personalansvar samt ekonomiskt ansvar.

Din profil

Vi söker dig som har högskole- eller universitetsexamen med inriktning mot ledarskap, beteendevetenskap eller inom annat område som arbetsgivaren bedömer likvärdigt. Vi prioriterar utöver utbildning den som har god erfarenhet av arbete med ungdomar i allmänhet och målgruppen i synnerhet, ett brett och väl upparbetat kontaktnät och vana vid arbete med flera olika externa aktörer utöver kärnuppdraget. Det krävs även erfarenhet av arbetsledning och kännedom om gällande riktlinjer och styrdokument samt systematiskt kvalitetsarbete inom skolan. Det krävs att du är ansvarsfull, lyhörd och självgående och att du har en dokumenterad förmåga att bemöta unga vuxna i olika situationer på ett professionellt sätt. Du är bra på att samarbeta och kommunicera och du uttrycker dig tydligt. Du som söker är en god ledare och har förmåga att planera och organisera en verksamhet vilket också inbegriper arbetsledning av personal. Du är flexibel, klarar av att hålla många bollar i luften samtidigt och har en förmåga att vid behov fatta snabba beslut. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och lämplighet och söker dig som har ett intresse av nätverksbyggande, att bygga goda relationer och av att driva utvecklingsprocesser mot uppställda mål.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Katedralskolan med cirka 1400 elever och 140 anställda förenar en rik utbildningstradition med en modern syn på kunskaper och utbildning. Skolan kännetecknas av hög kvalitet, god pedagogisk kompetens, kultur och ett stort internationellt kontaktnät. På skolan finns de nationella programmen ekonomiprogrammet, estetiska programmet, humanistiska programmet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet och det internationella IB-programmet (International Baccalaureate). Du kan läsa mer om skolan genom att besöka http://www.vaxjo.se/katedral Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten tillsätts utifrån erforderliga beslut.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-01-22
Referensnummer
Rece 1/21

Kontakt

Sophie Svensson Bruschi
rektor
0470-419 71
Carsten Wulf
Intraprenadchef
0470-41732

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. Intervjuer kommer genomföras 25 och 27 januari. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2021
Jobb och företag