Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Yrkeslärare till vård och omsorgsprogrammet och barn och fritidsprogrammet

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Arbetsuppgifterna består av undervisning i alla förekommande kurser på Vård- och omsorgsprogrammet och kurser som socialt arbete och hälsopedagogik på Barn och fritidsprogrammet, samt APL-arbete. Utöver detta har du liksom övriga lärare på skolan, uppgifter som bl.a. mentorskap och olika administrativa uppgifter. Du arbetar i ett arbetslag med tillhörande systematiskt kvalitetsarbete där uppföljning och utvärderingar sker kontinuerligt. Du förväntas; • ta ansvar för elevernas kunskapstillväxt, stödja deras personliga utveckling och skapa goda betingelser för varje elevs lärande, utveckling och förmåga att utveckla kritiskt tänkande • ansvara för programmets lärlingsutbildning • genomföra, utveckla och leda utbildning med hög kvalitet och engagemang • vara öppen för nya idéer och förändringar och ansvara för att verksamheten utvecklas • vara aktiv i arbetslagets arbete och samverka med andra parter internt och externt. Du ska vara intresserad av skolutveckling (tex arbeta formativt och med kollegialt lärande), internationellt utbyte och ha digital kompetens.

Din profil

Önskvärt är legitimerad yrkeslärarexamen inom vård och omsorg samt utbildning som sjuksköterska. Vi ser gärna att du har arbetserfarenhet inom psykiatri och somatisk vård och social omsorg, samt praktiksamordning och administrativa uppgifter. Intresse och förmåga att verka i ett arbetslag är ett krav. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Du förväntas att i arbetslaget bidra till programmets utveckling. Din förmåga att intressera, entusiasmera och engagera elever värderar vi högt, likaså din flexibilitet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Teknikum är en ledande gymnasieskola med ca 750 elever och totalt fem nationella program. Till enheten där tjänsten är placerad tillhör tre nationella program, VVS och fastighetsprogrammet, Barn och fritidsprogrammet och Vård och Omsorgssprogrammet där den aktuella tjänsten är placerad. Skolan har en tydlig IT och teknikprofilering och vi har en god branschsamverkan där vi bjuder på stor variation och mångfald i vårt utbud av utbildningar Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-09 eller efter överenskommelse. Tillträde sker utifrån att erforderliga beslut fattas.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-04-30
Referensnummer
UTBF 136/21

Kontakt

Anna Lantz
Rektor
0470-43571

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag