Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Behandlare till öppenvård barn sökes

Arbete och välfärd

Om tjänsten

Hos oss på Öppenvård barn arbetar vi med barn 0-12 och deras familjer. Arbetet sker utifrån ett salutogent och systemiskt synsätt där barnets behov är i centrum. Du kommer här till en arbetsgrupp som är måna om varandra och dem vi möter. Då familjernas behov styr anpassas ibland våra arbetstider varför kvällsarbete kan förekomma. Öppenvården arbetar teambaserat vilket innebär att det är mycket samarbete med både interna och externa samarbetspartners. Vidare arbetar enheten kontinuerligt för att fortsätta utveckla metoder för att möta behoven hos målgruppen.

Din profil

Vi söker dig som har socionomutbildning eller annan likvärdig beteendevetenskaplig utbildning. Tidigare erfarenhet från arbete med barn är ett krav. Meriterande är om du har utbildning inom Signs och Safety, Marte Meo, KIBB eller andra familjebehandlande metoder. För att trivas hos oss och kunna utföra arbetet väl ser vi att det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med andra och kan vara flexibel i ditt arbetssätt. Du har ett stort engagemang för barn och att möjliggöra deras delaktighet i behandlingen. Som person är du positiv och har lätt för att anpassa dig efter nya förutsättningar och miljöer. Du kan självständigt föra ditt behandlingsarbete framåt och jobba efter de mål som är uppsatta. Urval och rekrytering sker löpande.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde sker enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-07-14
Referensnummer
AoV 54/22

Kontakt

Rebecca Åkesson
Enhetschef
0470-435 56
rebecca.akesson@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via vårt kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022