Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Samordnare till Hovshaga/Sandsbro Hemvård

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vill du ha ett flexibelt och utvecklande arbete där våra omsorgstagare är i fokus? Då ser vi gärna dig som vår nästa medarbetare på Hovshaga/Sandsbro hemvård! Vi är en arbetsgrupp på cirka 25 personer som utgår från Vasavägen 2 på Hovshaga och söker nu en ny medarbetare. Vi söker en samordnare till Hovshaga/Sandsbro hemvård och som samordnare jobbar du både administrativt och ute i verksamheten, vi tillämpar frihet under ansvar. Arbetsuppgifterna är varierande och du kommer bland annat arbeta med följande: - Bemanningsplanering och schemaläggning - Frånvarohantering, kort- och långtidsfrånvaro m.m. - Administration vid rekryteringar, ex bredvidgång och behörighetsbeställningar - Systemstöd till medarbetarna - Fakturahantering - Varubeställningar från interna och externa leverantörer - Ha kontakt med olika vårdprofessioner, omsorgstagare och anhöriga - Göra mätningar och ta fram statistik - Övriga arbetsuppgifter delegerade av enhetschef som chefsstöd - Hantera kontakter angående bilar, cyklar, lokal m.m. I rollen som samordnare anställs du som undersköterska och får ett tidsbegränsat förordnande som samordnare. Som undersköterska hos oss arbetar du för att våra omsorgstagare ska ha en bra vardag där du bistår med personlig omsorg och vård, aktivering, social samvaro, träning och utevistelse, service i form av städ, tvätt och mathantering samt inköp. Genom ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt ger du våra omsorgstagare de bästa möjligheterna. Vi arbetar med kontaktmannaskap, där ett av våra viktigaste verktyg är den enskildes genomförandeplan som vi alla tar ansvar för. Du läser och dokumenterar i vårt verksamhetssystem. Vi verkställer delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut.

Din profil

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se Samarbetsförmåga är en förutsättning för att nå gruppens mål. Självständig förmåga att lösa uppkomna arbetsuppgifter är också en viktig förmåga. Vidare kan du ta till dig information, ta ansvar för ditt planerade arbete och erbjuder din hjälp vid ledig tid till andra i gruppen. Ni ska lösa arbetet i gruppen tillsammans delvis genom att du tar ansvar för att utföra dina planerade uppdrag. Du har god förmåga att kommunicera med övriga inom teamet främst sjuksköterskor, arbetsterapeuter, fysioterapeuter, biståndshandläggare och chef. Du har den roll som känner omsorgstagarna bäst och har mycket att tillföra i planering av verkställande av beslutade insatser. Du ser koppling mellan ditt arbete och resten av teamets medlemmar. Du ser ditt arbete som en del av helheten. Du jobbar på ett sätt som innebär att du utför arbetet inom befintlig ram och samtidigt känner dig nöjd med din insats när du går hem. Det är av stor vikt att du är lojal och plikttrogen samt har ett genuint intresse för att arbeta med människor och särskilt intresse för att hjälpa äldre människor. Du vill arbeta med hela uppdraget som undersköterska och vill ta ansvar för att lära dig det verksamheten har behov av. I den samordnande delen av arbetet krävs att du har en god förmåga att lära dig, är administrativt kunnig och är tydlig ut mot medarbetare, omsorgstagare och anhöriga. Som samordnare får du möjlighet att utvecklas inom det administrativa och planerande och det krävs hög samarbetsförmåga mellan dig och övrig samordnare. Du ska vidare ha god fysik och klara av både det fysiskt krävande arbetet och transporten mellan omsorgstagare på cykel. Att jobba i hemtjänsten är ett spännande och omväxlande arbete med fullt av utvecklingsområden där du som undersköterska är den viktigaste funktionen för omsorgstagarna. Omsorgsförvaltningen ställer krav på vaccination mot Covid-19 vid nyanställning.

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
En tillsvidaretjänst med tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-08-18
Referensnummer
OMS 157/22

Kontakt

Maria Claesson
Enhetschef
0470-437 03

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022