Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i bild och form till Kulturskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Vi söker två lärare på 60% tjänst med möjlighet till utökning. I arbetet som bild- och formlärare ingår bl a att; • undervisa barn och ungdomar i olika nivåer i åldersspannet lågstadium till gymnasium. • arbeta i uppsökande verksamhet i syfte att nå nya målgrupper. • inspirera och stimulera barn och ungas förmåga att uttrycka känslor, tankar och idéer i bild och form och utveckla deras bildseende, kreativitet och skaparglädje. • arbeta tillsammans med kollegor inom bildämnet och ämnesövergripande, samt vara en del av Kulturskolans gemensamma aktiviteter.

Din profil

Vi söker dig som; • har en pedagogisk utbildning från högskola inom konst-, bild- eller mediaområdet eller likvärdigt, gärna med lärarlegitimation, och/eller • är yrkesverksam konstnär. Pedagogisk utbildning/erfarenhet är meriterande. Du som söker har en bred kompetens inom bildområdet; form, måleri, teckning och digital teknik. Ett specialintresse såsom keramik, foto, serieteckning, illustration, media eller hantverk ses som positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du är genuint intresserad av bild och undervisning och som person har du lätt för att engagera, motivera, skapa nyfikenhet och mod. Du är driven och har en god initiativförmåga och har en god förmåga att planera och organisera. Du har dessutom en kommunikativ förmåga och har lätt att samarbeta i en positiv anda med kollegor, elever och vårdnadshavare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Välkommen till Växjö Kulturskola - en kreativ mötes- och växtplats för barn och ungdomar i Växjö kommun. Kulturskolan tillhör Utbildningsförvaltningen och arbetar kommunövergripande med uppdraget att erbjuda barn och unga kvalitativ undervisning i skapande och estetiska uttrycksformer, under både skoltid och fritid. Kulturskolans kärnverksamhet baseras på undervisning såväl individuellt som i grupp för både bredd och spets i ett livslångt lärande. På Kulturskolan arbetar ett 50-tal engagerade medarbetare. Hos oss samsas tradition och framtidsspaning! Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-05 eller efter överenskommelse
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-05-21
Referensnummer
UTBF 222/21

Kontakt

Eva Pettersson
biträdande Kulturskolechef
0470-41215

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag