Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i fritidshemmet med behörighet i bild till Öjaby skola

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Till Öjaby skola söker vi en engagerad lärare för undervisning i fritidshemmet med behörighet att undervisa i bild. Samarbetet är viktigt och du kommer tillsammans med övriga lärare i fritidshemmet ingå i ett arbetslag. Ni planerar, genomför och utvärderar tillsammans varje vecka. Även samverkan med andra pedagoger kopplade till gemensamma elevgrupper är viktigt för oss på Öjaby skola och en del av uppdraget. Som lärare i fritidshemmet arbetar du utifrån Skolverkets styrdokument med tydliga mål och stimulerar eleverna att utvecklas utifrån sin egen förmåga.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshemmet Du som söker har: - ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke. - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar. - en positiv inställning och kan bidra till utveckling av verksamheten. - ett professionellt förhållningssätt. - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag och inom enheten. - en varm och öppen personlighet samt förmåga att sätta gränser. -ett intresse av att arbeta med digitala verktyg. Beskriv vad ni söker för utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper. Skilj på krav och önskvärt. Förslag på text att utgå ifrån: Vi söker dig som är utbildad lärare i fritidshemmet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Även du som studerar till lärare i fritidshemmet eller som har erfarenhet av att arbeta i fritidshemmet kan bli aktuell för anställning. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och du ser och möter elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas och informerar elever och vårdnadshavare på ett bra sätt. Du har även en positiv inställning, ett flexibelt arbetssätt, god samarbetsförmåga och bidrar till utveckling av verksamheten. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Öjaby skola är en f-6 skola med tre fritidshemsavdelningar. Skolan har ca 320 elever och 45 personal. Skolan är naturskönt belägen vid Helgasjön. Öjaby skola jobbar för alla barns välmående och därmed deras möjlighet lära sig. Vi är framåt när det gäller att använda oss av digitala verktyg, vi har 1-1 Ipads från åk 1 och förväntas erbjuda stor variation i arbetssätt för elevers bästa möjligheter att nå så långt de kan utefter sina förutsättningar. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-04 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-20
Referensnummer
UTBF 306/21

Kontakt

Johanna Esbjörnsson
Rektor
0470-796001

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-41000

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag