Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Rektor till Teknikum

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som rektor kommer du att ansvara för skolans introduktionsprogram; det vill säga individuellt alternativ och yrkesintroduktion kopplat mot barn- och fritidsprogrammet samt vård- och omsorgsprogrammet med nära samverkan med de nationella programmen. Du ansvarar även för skolans resursteam samt för verksamheten på 11-gården där det kommunala aktivitetsansvaret finns och där en klass har sin undervisning. Du ingår i skolans ledningsgrupp, där du samarbetar med övriga rektorer. Du är organisatoriskt direkt underställd en områdeschef med övergripande verksamhetsansvar för kommunens gymnasieutbildning. Du ansvarar för att skolenhetens verksamhet når uppställda mål och bedrivs inom tilldelade ekonomiska ramar. Du har personalansvar och förväntas driva verksamheten i dialog med medarbetarna. I tjänsten ingår också vissa samordningsuppdrag som rektorerna fördelar sinsemellan.

Din profil

Vi söker dig som har adekvat pedagogisk högskoleutbildning och pedagogisk erfarenhet. Tidigare arbete som skolledare eller chef är meriterande. Vi fäster stor vikt vid personliga egenskaper. Du ska i ditt ledarskap uppfattas som tydlig och drivande med fokus på mål, resultat och kvalitet. För att lyckas i rollen ser vi att du är engagerad, driven och har god samarbetsförmåga. Du har även förmåga att tänka långsiktigt och vill driva pedagogiska frågor som rör bland annat kunskapssyn, individanpassning och lärprocesser. Som person är du ansvarsfull och lyhörd. Du är bra på att kommunicera och har en förmåga att inspirera, engagera och skapa förtroende. Du förespråkar delaktighet och driver din enhet i samverkan med personalen. Du har också förmåga att knyta kontakter och samarbeta med externa aktörer. Som ledare har du en positiv inställning och förmåga att samverka i syfte att driva och utveckla verksamheten mot uppsatta mål.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Teknikum kännetecknas av utbildningar med hög kvalitet och en tilltro till allas möjligheter att lyckas. Hos oss växer elever och kunskaper och Teknikum förbereder för framtidens möjligheter och utmaningar i en digital värld. Våra normer och värden präglas av interkulturell förståelse och vi arbetar för att stärka självförtroende och framtidstro hos våra elever. Vi erbjuder dig en arbetsplats i utveckling inom en organisation som arbetar för att ta hand om dagens elever samtidigt som den förbereder sig för att möta kommande årskullar. Eleverna är vår viktigaste tillgång och med dem i fokus vill vi skapa förutsättningar för trygghet och lärande! Tillsammans ska vi arbeta för ökad måluppfyllelse. I detta arbete har du som rektor en viktig roll att fylla! Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-08-01
Referensnummer
rece 23/21

Kontakt

Christian Sandahl
Områdeschef
0470-436 12

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter.
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag