Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

SJuksköterska till Kvälls- och nattpatrullen

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vill du ha ett flexibelt och utvecklande arbete där våra patienter är i fokus? Då kanske just du är den person vi söker till vår kvälls/nattpatrull. Vi söker legitimerade sjuksköterskor alternativt distriktssköterskor som vill arbeta med hemsjukvård. På ett ansvarsfullt och självständigt sätt får du använda din kompetens. Inget arbetspass är det andra likt, vilket gör att du alltid behöver ha förmågan till snabb omställning. Vi bedriver en avancerad hemsjukvård för dem som behöver oss och våra patienter kan vara både barn och vuxna. Arbetet ger dig en bred kompetens inom din profession och du får en möjlighet att utveckla dina kunskaper. Vi arbetar för ständig förbättring för dem vi är till för och är måna om att du vill vara en del av den utvecklingen. Vi utgår alla från samma arbetsplats och arbetar med hela Växjö kommun som vårt arbetsområde. Arbetet är väldigt varierande och den ena dagen är inte den andra lik. Arbetsuppgifterna är blandade och du kommer att träffa många patienter med olika diagnoser. På kvällarna är en sjuksköterska koordinator, tar emot alla telefonsamtal och fördelar ut till övriga kollegor. Du åker på hembesök till ordinärt och särskilt boende och gör bedömningar och utför ordinerade insatser. En stor del av arbetet handlar om palliativ vård med smärtlindring och ibland parenteral nutrition. Hantering av medicinteknisk utrustning är vanligt förekommande. Stödsamtal till såväl patient som närstående är en viktig del av arbetet. Likaså stöd och rådgivning i medicinska frågor till övrig personal. Vi är ett glatt gäng som stöttar varandra och vi har olika erfarenheter och kompetenser. Vi delar gärna med oss och ser att nya kollegor har mycket att tillföra. Hos oss jobbar du på schema där du varvar kvällar med nätter. Vi erbjuder ett arbete i en organisation som satsar på professionalitet och gott ledarskap. Hos oss arbetar du självständigt men aldrig ensam. Det speciella med vår verksamhet är att du arbetar mindre med administrativa arbetsuppgifter och i större utsträckning direkt med patientarbete. Vi arbetar alltid i patienternas hem, vilket ställer höga krav både på kreativitet och professionalism. Du arbetar med ett personcentrerat förhållningssätt. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare. Självklart har vi kollektivavtal.

Din profil

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Körkort för manuell växellåda är ett krav. Rekrytering sker löpande.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-04-15
Referensnummer
OMS 113/21

Kontakt

Åsa Heiman
Enhetschef
0470-73 46 60

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag