Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Mark- och exploateringsingenjör

Kommunledning

Om tjänsten

Vi söker nu en mark- och exploateringsingenjör som vill arbeta aktivt i hela samhällsbyggnadsprocessen. Du förväntas vara drivande och engagerad i hela arbetsprocessen från planprocess till genomförande av markanvisningar och exploateringsavtal. I arbetet ingår också handläggning av olika fastighetsjuridiska frågor. Du kommer vara involverad i förhandlingar vid köp och försäljning av fastigheter samt markförvaltningsfrågor. Du förväntas kunna arbeta både självständigt samt i interna och externa projektgrupper med många olika kompetenser representerade.

Din profil

Arbetet spänner över flera kompetensområden från fastighetsjuridik till ekonomi. Du har examen från teknisk högskola eller annan likvärdig utbildning inom samhällsbyggnadsområdet samt gärna erfarenhet från liknande verksamhet. Som person är du serviceinriktad, kommunikativ, strukturerad och kan arbeta såväl självständigt som i grupp. B-körkort är önskvärt. Vi välkomnar även nyutexaminerade att söka tjänsten.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7 000 anställda fördelade på 600 arbetsplatser och 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vår uppgift är att leverera god grundservice och kundnytta som skapar värde för de vi är till för, våra kommuninvånare, företagare och kunder. Tillsammans skapar vi en attraktiv kommun där man vill bo, utvecklas och driva företag. Som anställd i Växjö kommun tar du tillvara på individers olikheter, möter medarbetare och invånare med respekt och jobbar för att skapa en hållbar framtid. Planeringsavdelningen har kommunstyrelsens uppdrag att driva utvecklingen av en hållbar samhällsutveckling. Vår roll är att samordna det förvaltningsövergripande samarbetet så att vår plan- och exploateringsprocess, från översiktliga planering till ett genomförande, drivs effektivt och med hög kvalitet.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-23
Referensnummer
klf 17/21

Kontakt

Paul Herbertsson
planeringschef
0470-41533
paul.herbertsson@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag