Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Planarkitekt till Stadsbyggnadskontoret

Stadsbyggnad

Om tjänsten

I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå framförallt handläggning av detaljplaner men också planprogram, förhandsbesked och planbesked kan förekomma. En intressant uppgift för den som stimuleras av att tillsammans med byggherrar, exploatörer och medarbetare söka lösningar med kreativitet och serviceanda som förtecken. Som planarkitekt medverkar du i olika frågor och utredningar kopplade till stadsbyggande samt har ett nära samarbete med kommunens övriga förvaltningar.

Din profil

Vi söker dig som har en universitet - eller högskolutbildning inom samhällsbyggnadsområdet såsom arkitekt, landskapsarkitekt och planarkitekt eller annan jämförbar utbildning som vi bedömer likvärdig. Stadsbyggnadskontoret söker en kvalificerad handläggare för detaljplaner med kunskap om och intresse för stadsplanering. Erfarenhet och kunskap om stadsplanering samt erfarenhet från handläggning av planfrågor enligt PBL inom kommunal organisation är betydelsefulla meriter. • Vi tror du tycker om att samarbeta och att arbeta i projektform • Förmåga att driva egna projekt på ett strukturerat sätt • Du kan självständigt prioritera och planera ditt arbete • Som person har du en positiv attityd och intresse för att utveckla verksamheten • Förmåga att anpassa dig till förändrade krav och förutsättningar

Som ett led i att samla kompetens och ansvarsområden inom samhällsbyggnadsprocessen, skapar vi nu en helt ny förvaltning i Växjö kommun Samhällsbyggnadsförvaltningen. Stadsbyggnadskontoret är byggnadsnämndens utredande och verkställande förvaltning. Förvaltningen ansvarar för frågor som detaljplanering, bygglov, mätning, framställning av kartor samt fastighetsbildning.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-04-29
Referensnummer
SBK2/21

Kontakt

Djana Micanovic
Planchef
0470-436 22

Fackliga företrädare

Facklig företrädare för Sveriges arkitekter nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag