Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Brasslärare till Kulturskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

40% tjänst med möjlighet till utökning. Undervisning i företrädesvis trumpet och valthorn samt orkestrar/ensembler. Du möter barn och ungdomar i åldersspannet lågstadium till gymnasium. Växjö Kulturskola värnar om en lång och stark tradition inom blåsmusik. Samtiden möter vi genom en modern kulturskolas utvecklingsprocesser. Kulturskolan arbetar också uppsökande med att nå nya målgrupper via Studio 17.

Din profil

Vi söker dig som har utbildning från Musikhögskola eller likvärdigt, gärna med lärarlegitimation. Dina huvudinstrument är trumpet/valthorn, men har du fler kompetenser inom bleckblåsfamiljen är det meriterande. Vi ser gärna att du har en stabil grund inom arbete med orkestrar och ensembler, samt rör dig fritt mellan olika genrer. Du ska också fungera väl i arbetslag, tillföra kompetens och kunna samarbeta ämnesövergripande. Dessutom bör du vara nyfiken på att jobba med nya målgrupper och alternativa arbetssätt. Du som söker har: - ett genuint intresse för barns lärande och en passion för ditt yrke - förmåga att arbeta strukturerat utifrån styrdokument - förmåga att se och möta varje elev utifrån elevens förutsättningar - en positiv inställning och bidrar till utveckling av verksamheten - ett professionellt förhållningssätt - ett flexibelt arbetssätt och kan samarbeta i arbetslag inom Kulturskolan - en varm och öppen personlighet samt förmåga att kunna sätta gränser Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Välkommentill Växjö Kulturskola - en kreativ mötes- och växtplats för barn och ungdomar i Växjö kommun. Kulturskolan tillhör Utbildningsförvaltningen och arbetar kommunövergripande med uppdraget att erbjuda barn och unga kvalitativ undervisning i skapande och estetiska uttrycksformer, under både skoltid och fritid. Kulturskolans kärnverksamhet baseras på undervisning såväl individuellt som i grupp för både bredd och spets i ett livslångt lärande. På Kulturskolan arbetar ett 50-tal engagerade medarbetare. Hos oss samsas tradition och framtidsspaning! Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Deltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde 2021-08-05 eller efter överenskommelse.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-05-21
Referensnummer
UTBF 221/21

Kontakt

Maria Brisvall
Kulturskolechef
0470-796349

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag