Bevattningsförbud i Braås, Dädesjö och Böksholm

Från och med 18 juni och tillsvidare är det bevattningsförbud i orterna Braås, Dädesjö och Böksholm.

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Skolsocionomer till Öppenvården, Barn och Familj

Arbete och välfärd

Om tjänsten

Vi inför en ny roll som skolsocionom och söker dig som vill vara med att utveckla samverkan mellan skola och socialtjänst med inriktning mot ungdomar. Tjänsten syftar till att stärka elevers närvaro, måluppfyllelse och psykisk hälsa i skolan. Du kommer att vara med att utveckla och skapa ett förebyggande arbete inom skolan och socialtjänsten och mellan dessa verksamheter. Du kommer att tillhöra ett team med andra skolsocionomer. Du kommer samverka med andra aktörer som till exempel rektorer, elevhälsan, skolpersonal, fältverksamheten, elever, vårdnadshavare. Du kommer att vara delaktig i att driva utvecklingen av verksamheten för att möta upp de utmaningar som finns nu och framöver. Dina prioriterade arbetsuppgifter som skolsocionom är: - Att vara länken mellan socialtjänst och skolan - Konsultativt stöd till skolor och andra stödjande verksamheter - Arbeta i serviceinsatser/stöd till elever och vårdnadshavare - Arbeta med dokumentation, utveckling och uppföljning

Din profil

Vi söker dig som har en socionomexamen med kunskap om gällande lagstiftning. Som skolsocionom har du en god förmåga att samverka, du kan arbeta både självständigt och i team. Du är strukturerad och kan kommunicera i tal och skrift. Du är lyhörd och trygg i din yrkesroll med en förmåga att göra avvägningar, prioriteringar utifrån ett helhetsperspektiv. Du har erfarenheter av arbete inom socialtjänsten och det är meriterande om du har arbetat med skolsociala frågor eller med behandlingsarbete. Goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. B- körkort.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid Arbete och välfärds avdelning för barn och familj ansvarar för frågor som rör barn och ungdomar i riskzonen, och föräldrar som behöver stöd i sin föräldraroll. Uppdraget består av förebyggande och tidiga insatser, utredningar om den enskildes behov samt tillsättande och uppföljning av stöd- och behandlingsinsatser. I Växjö kommun stärker vi vårt fokus på tidiga och förebyggande insatser för att motverka utanförskap och tidigt kunna möta ungdomar i behov av stöd. Vi söker nu 3 skolsocionomer till Öppenvården barn och unga.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Antal tjänster
3

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-06-27
Referensnummer
AoV 37/21

Kontakt

Katarina Carlzon, avdelningschef
0470-432 38
katarina.carlzon@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för SSR, Vision, Ledarna och kommunal nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag