Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Drifttekniker

VEAB

Om tjänsten

Vi söker drifttekniker till våra anläggningar på Sandviksverket, där vi idag är drygt 30 personer som jobbar med driften av Växjö Energis större produktionsanläggningar för el, värme och kyla. I rollen som drifttekniker ingår du i ett skiftlag som ansvarar för driften av anläggningarna. Arbetsuppgifterna är mångsidiga och består av rondering, driftomläggningar och förebyggande underhåll på Sandviksverket, men även driftövervakning från kontrollrummet. Du förväntas ha god kännedom och kunskap om förbränningsteknik, termodynamik och en förmåga att se processen som en helhet och med det som grund ska du kunna köra systemen på bästa sätt ur ett säkert, ekonomiskt och miljömässigt perspektiv. Det finns även goda möjligheter att ta nästa steg till driftmästare eller skiftledare efter något år i rollen. Arbetet innebär skiftgång och även beredskap kan förekomma.

Din profil

Vi söker dig som har en drifttekniker- eller driftingenjörsutbildning inom energi eller motsvarande. Du förstår de tekniska och yrkesmässiga aspekterna av arbetet, motiveras av problemlösning och tar ansvar för att ständigt utveckla dig själv och verksamheten. Du är intresserad och nyfiken på ny kunskap och bidrar till ett gott arbetsklimat i gruppen. Det är meriterande om du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom energibranschen eller från annan liknande verksamhet, men inget krav. Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete i ett framgångsrikt företag genom intressanta och kvalificerade arbetsuppgifter. Vi eftersträvar en god balans mellan arbete, familj och fritid.

VEABs kärnverksamhet utgörs av produktion och distribution av el och värme samt IT-kommunikation till drygt 25.000 kunder. Betydande satsningar sker nu genom utbyggnad av fjärrvärme och bredband inom Växjö Kommun. Våra tjänster utgör en viktig del av alla våra kunders vardag till vilka vi erbjuder trygga leveranser, bra priser och bra service. Dessutom engagerar vi oss starkt i miljöfrågor och är pådrivande i forskning och utveckling. Genom olika aktiviteter bygger vi en stark, spännande och inte minst värdefull verksamhet.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-12-16
Referensnummer
VEAB 23/21

Kontakt

Övrig information

Växjö Energi har ambitionen att ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet, därför sker ansökan enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se), se länk ovan. Välkommen med din ansökan!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 oktober 2021
Jobb och företag