Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Måltidsbiträde Villekulla förskola

Kommunledning, Måltidsorganisationen

Om tjänsten

Som måltidsbiträde på Villekulla erbjuder vi dig ett uppdrag där du servera mat till våra yngsta kunder, du kommer jobba väldigt nära barnen. På Villekulla jobbar du ensam i köket men tillsammans med pedagogerna på förskolan. Villekulla är en mysig förskola som ligger nära Hovshaga centrum. Uppdraget innebär att du tillaga frukost, serverar lunch och mellanmål i verksamheten. I arbetet ingår också att diska samt städa kök. Du kommer även ha beställning- och fakturaansvar i Marknadsplatsen och Mashie.

Din profil

Vi söker i första hand dig med erfarenhet av arbete i storkök eller har annan köksutbildning men vi söker även dig som har jobbat med mat och likande i andra former till exempel café eller liknande Vi vill att du har ett stort intresse för att ge god service och har ett trevligt bemötande mot våra kunder, både stora och små. Det är viktigt att du har framåtanda och vill driva utveckling. Det är viktigt med en god samarbetsförmåga både i en eventuell arbetsgrupp, och mot våra kunder och gäster. Du ska ha kunskaper i svenska språket i tal och skrift samt ha datorvana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och förväntar oss att du är en god företrädare för Växjö kommun. Urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag!

Nu söker vi dig, som tillsammans med oss vill göra nytta för dem vi är till för! Växjö kommun är Kronobergs största arbetsgivare som varje dag, året runt, arbetar för våra invånare, företag och besökare. Tillsammans skapar vi en hållbar morgondag och en attraktiv kommun att bo, leva och verka i – idag och i framtiden. Det innebär ett arbete där vi utmanar oss att tänka nytt, lära och utvecklas med varandra. Vill du vara en del i ett stort sammanhang där du får vara med och göra skillnad på riktigt? Välkommen till oss på Växjö kommun!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-07-03
Referensnummer
KLF 44/22

Kontakt

Roger Larsson
Enhetschef
0470-41308
roger.larsson@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Senast uppdaterad: 3 maj 2022