Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Undersköterska till Ingelstads hemvård

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Vill du ha ett flexibelt och utvecklande arbete där våra omsorgstagare är i fokus? Då ser vi gärna dig som vår nästa medarbetare på Ingelstad Hemvård! Vi är en arbetsgrupp på 23 personer som utgår från Ingelstad samhälle men har ett stort geografiskt område och vi kör bil, cyklar eller går mellan omsorgstagarna. Du får härliga kollegor som välkomnar dig in i arbetet och i gruppen finns två samordnare som planerar dina arbetsdagar och håller ordning och reda. Vårdtyngden är mycket varierande, lättare arbetsuppgifter varieras med tyngre lyft och den ena dagen är inte den andra lik. Eftersom vi arbetar i den enskildes hem kan arbetsförhållandena variera mycket. Det förekommer att omsorgstagarna har pälsdjur och röker. I hemvården arbetar vi med dagplanering som finns inlagt i våra mobiler. Dagen kan förändras snabbt och vi behöver medarbetare som är flexibel i tanken och som kan ställa om till nya förutsättningar snabbt. Som undersköterska hos oss arbetar du för att våra omsorgstagare ska ha en bra vardag där du bistår med personlig omsorg och vård, social samvaro, träning och utevistelse och olika former av service så som städ, tvätt, mathantering och inköp. Genom ett gott bemötande och ett professionellt arbetssätt ger du våra omsorgstagare de bästa möjligheterna. Du läser och dokumenterar i vårt verksamhetssystem. Vi verkställer delegerade uppgifter från sjuksköterska, arbetsterapeut och fysioterapeut. Vi arbetar med påverkansbart schema där du har möjlighet att påverka dina arbetstider. Vi ger dig möjligheten att växa och utvecklas inom vård- och omsorgsyrket och hos oss gör du skillnad varje dag för våra omsorgstagare.

Din profil

För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se För att bli aktuell för tjänsten krävs godkänd utbildning från vård- och omsorgsprogrammet eller motsvarande, gärna med fördjupning mot äldreomsorg. Eftersom vi tar oss fram både med cykel och bil så behöver du kunna cykla och ha körkort för personbil. Du behöver kunna prata och skriva på svenska och vi ser gärna att du har datorvana. Du som person måste vara stresstålig, självständig och flexibel. Det är viktigt att du har ett gott bemötande och är professionell.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat för föräldraledighet till och med 31 december 2021. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-04-21
Referensnummer
OMS 114/21

Kontakt

Sara Johansson
Enhetschef
0470-73 47 41

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag