Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanual Länk till annan webbplats..

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i fritidshem till Hovshagaskolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Som lärare i fritidshemmet leder och stimulerar du eleverna i deras lärande och personliga utveckling på ett konstruktivt och inspirerande sätt utifrån elevernas egna förutsättningar. Du planerar, genomför och följer upp fritidsverksamheten tillsammans med dina kollegor i arbetslaget. Under skoltid arbetar du i klass F-3. Samarbete mellan skolans fritidshem sker kontinuerligt.

Din profil

Du som söker är legitimerad lärare i fritidshem alternativt fritidspedagog. Du är väl förtrogen med skolans styrdokument inklusive styrdokument för fritidshem. Du har förmåga att individualisera och variera undervisningen/verksamheten utifrån elevernas behov. Du blir medansvarig för verksamheten och vi vill att du skall anta utmaningar, vara flexibel, positiv, engagerad, ha god samarbetsförmåga och förmåga att sprida arbetsglädje. Välkommen med din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Hovshagaskolan är belägen i ett villaområde på Hovshaga i norra delen av Växjö. Skolan ligger i ett naturskönt område med gång- och cykelavstånd till friluftsområden och Helgasjön. Hovshagaskolan är en F-6 skola med två paralleller med cirka 340 elever. Skolan har tre fritidshemsavdelningar med barn i åldrarna 6-8 år samt en avdelning 9-12 år. Hovshagaskolan arbetar tillsammans i en strukturerad verksamhet utifrån LGR 11 vilket ska leda till ökade resultat, en trygg lärandemiljö och elevinflytande. Fritidshemmen arbetar aktivt utefter skolans mål trygghet och arbetsro samt ökad kunskapsutveckling. Det språkutvecklande arbetssättet på fritidshemmet genomförs tillsammans med vår skolbibliotekarie och syftar till läslust och läsglädje som i sin tur ska leda till ökad måluppfyllelse. Skolan arbetar aktivt med tillgängliga lärmiljöer. Under innevarande läsår fokuserar fritidshemmen på att utveckla lärmiljöer med hjälpa av ex. bildstöd, och möblering. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
2022-01-10
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-12-09
Referensnummer
UTBF 558/21

Kontakt

Viktoria Lundström
Tf rektor
0470-41726

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter.
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 25 oktober 2021
Jobb och företag