Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Lärare i SvA och idrott till Teleborg centrum skolan

Utbildningsförvaltningen

Om tjänsten

Tjänsten innebär undervisning i svenska som andra språk och idrott. Detta både i ordinarie svenskagrupper men också med undervisning i våra särskilda undervisningsgrupper för elever med särskilda behov. Som lärare arbetar du utifrån Skolverkets styrdokument med tydliga mål och du stimulerar alla elever till att utvecklas. Du skapar studiero och trygghet i dina undervisningsgrupper för att nå hög måluppfyllelse och du är en tydlig ledare i klassrummet. Skolan arbetar med ämnes- och skolutveckling utifrån sex ämneslag som leds av förstelärare där du kommer ingå i SV-ämneslaget. Delaktighet, mod att prova nytt, flexibilitet och lösningsfokus är viktigt i ditt och skolans utvecklingsarbete. I tjänsten kan även mentorskap i klass ingå. Lärarna på skolan är indelade i tre elevvårdsteam med 6 klasser i varje team. Teamet har två klasser i varje årskurs och samarbetar kring elevvård och mentorskap. Du kommer ingå och arbeta tillsammans med lärarna i ett av dessa team.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa svenska som andra språk för år 7 - 9. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning och gärna att du har erfarenhet och intresse av undervisning för elever med särskilda behov. Du har en medveten tanke kring din roll som pedagog och är en tydlig ledare som arbetar strukturerat utifrån gällande styrdokument och ett har positivt förhållningssätt. Du har förmåga att skapa ett gott arbetsklimat med engagemang, nyfikenhet och trygghet i gruppen och har goda kunskaper i att möta elevers olika behov utifrån deras olika förutsättningar. Du stimulerar alla elever till att utvecklas, dokumenterar deras resultat och informerar elever och vårdnadshavare på ett tydligt och kontinuerligt sätt om hur deras inlärning fortskrider. Du har erfarenhet av dokumentation och bedömning via någon typ av lärplattform. Du har god samarbetsförmåga, är öppen för ett kollegialt lärande, gillar att arbeta i team och är positiv till utveckling både av verksamheten och av dig själv. Vi är nyfikna på dig och ser fram emot din ansökan!

Välkommen till utbildningsförvaltningen! Hos oss har du möjlighet att göra skillnad för våra barn och elever. Vi ansvarar för cirka 18 000 barn och elever och jobbar varje dag för att de ska utvecklas och nå en ökad måluppfyllelse. Vi vill att barn kommer in i vår verksamhet som nyfikna kreativa ettåringar och lämnar oss som engagerade, kunniga och självständiga 19-20-åringar. Läs mer om vad som händer i våra skolor/förskolor på pedagog.vaxjo.se. Teleborg centrum skola rymmer flera olika verksamheter vilket ger mångfald och dynamik. Här finns grundskola för år 7-9, en grundsärskola, en fritidsgård och två särskilda undervisningsgrupper. Växjö Internationella Baccalaureate grundskola finns också i lokalerna med två klasser. Läsåret 2021/2022 har grundskolan cirka 450 elever uppdelade på 18 klasser och cirka 60 anställda. På TC lär eleverna för framtiden, de utmanas och ges det stöd de behöver. Ett prioriterat mål för oss är att eleverna känner att de har inflytande över sitt lärande och sin skola samt att det finns trygghet och studiero. På skolan finns många gemensamma traditioner som bidrar till ett gott klimat på skolan både hos elever och personal. Som medarbetare hos oss är du viktig! Oavsett vilken roll du har i vår förvaltning kommer du, tillsammans med oss, arbeta för att bidra till en positiv utveckling för våra barn och elever.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde: 2021-08-05.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-05-13
Referensnummer
UTBF 217/21

Kontakt

Cecilia Widqvist
Rektor
0470-41931
Mathias Ahrn
Rektor
0470-41930

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet. Det kan bli aktuellt med löpande intervjuer så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Ansökan sker enbart via Offentliga jobbs rekryteringsverktyg (www.offentligajobb.se). Medtag utbildningsbevis och eventuell yrkeslegitimation vid intervju. För att bli aktuell för anställning behöver du visa två utdrag från belastningsregistret innan du anställs. Beställningsblanketter kan hämtas på www.polisen.se/Service/Belastningsregistret-begar-utdrag och du ska använda dels det som heter Arbete inom skola eller förskola (442.5) samt Kontroll av egna uppgifter i belastningsregistret (442.3). För interna kandidater kan det bli aktuellt med annat tillträdesdatum. För mer information se Beslut gällande tidpunkt för byte av enhet vid rekrytering av intern kandidat inom utbildningsförvaltningen på intranätet. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag