Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Sjuksköterska med allmänkompetens till socialpsykiatrin i Växjö kommun.

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Är du sjuksköterska och intresserad av psykiatri? Vill du ha ett jobb med stor variation som kräver att du är lugn och självständig? Vi har ett spännande och fritt jobb i kommunens socialpsykiatri. Vi är en grupp med trygga och erfarna sjuksköterskor som jobbar tillsammans och vi söker kollegor till vårt gäng. I arbetsuppgifterna ingår patientansvar för ett antal patienter, bedömningar och dokumentation i hälso-och sjukvårdsfrågor inom såväl psykiatrisk som somatisk vård. Delegering, utbildning och handledning till baspersonal är en central arbetsuppgift. Ett nära samarbete med patient, närstående och övrig personal samt externa vårdgivare är viktigt och kräver en god samordningsförmåga hos dig som sjuksköterska. Arbetet är fritt och omväxlande och du har ett stort ansvar att tillsammans med dina kollegor planera verksamheteten utifrån patienternas behov. Ett roligt, utmanande och självständigt uppdrag där den ena dagen inte är den andra lik. Vi utgår från våra kontor på Sandvägen 2 i Växjö och vårt upptagningsområde är i hela Växjö kommun. Det speciella med vår verksamhet är att du för det mesta arbetar i någons hem, vilket ställer höga krav både på kreativitet och professionalism. VI har både patienter i ordinärt boende samt boenden med särskilt service. Du kommer att möta patienter med både LSS och SoL beslut och ha en samordnande funktion med de olika arbetsgrupper som jobbar med patienterna, samt de samverkansparter som finns kring patienten. Du behöver därför ha goda färdigheter i kommunikation och samarbete. Vårt mål är att du ska må bra på din arbetsplats och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag och som tillsvidareanställd blir du automatiskt medlem i vår personalklubb Dakapo.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har ett intresse för psykiatri, har datavana och goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift. Vi ser att du har en god pedagogisk förmåga samt ett personcentrerat förhållningssätt. Att ha goda färdigheter i kommunikation och samarbete är viktigt och att ha ett gott bemötande ser vi som självklart. Vi söker dig som är ödmjuk och trygg i ditt yrkesutövande och ser hela människan ur ett salutogent perspektiv. Det är att krav att innehar körkort-B och kan cykla. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Du hittar blankett för att beställa utdraget på www.polisen.se

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Enligt överenskommelse. Rekrytering sker fortlöpande.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-03-12
Referensnummer
OMS 330/21

Kontakt

Ernad Husic
Enhetschef
0470-79 67 74

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag