Följ de nationella skärpta råden för att hejda smittspridningen av covid-19

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Handledare till musikverksamhet och mötesplats på Bergendahlska gården

Arbete och välfärd

Om tjänsten

Som medarbetare i verksamheten på Bergendahlska gården ska du inspirera, motivera och bistå ungas initiativ att planera, genomföra och driva idéer och projekt. I kvällsverksamheten där vi möter ungdomar arbetar vi med kreativitet och inspiration för att väcka lärandelust och intresse för kulturaktiviteter, jobbsökande, samhällsengagemang, delaktighet och inflytande. Vi söker nu en kollega som har ett intresse av att jobba med denna målgrupp och som har erfarenhet av arbete med ungdomar. I din roll kommer du främst att arbeta med att planera och genomföra aktiviteter i och utanför Bergendahlska gårdens lokaler. Du kommer också att vara en del i genomförandet av kommunövergripande arrangemang för ungdomar i Växjö. I rollen ingår också uppdraget att marknadsföra Bergendahlska gårdens utbud mot våra områdesteam på Teleborg, Araby, Lammhult och Braås. En del av arbetstiden kommer därför att förläggas på andra arenor där målgruppen befinner sig, exempelvis på fritidsgårdarna, Panncentralen, Träffpunkt Lammhult, Tallgården, Araby Park Arena, gymnasieskolorna i Växjö. Du ges också möjlighet att planera för särskilda arrangemang och aktiviteter som riktar sig till målgruppen genom att lyssna in vad ungdomarna efterfrågar. Arbetstiden är förlagd både dag- och kvällstid. Helgarbete kan förekomma vid enstaka tillfällen.

Din profil

Vi söker dig som har examen på högskole/universitetsnivå inom Coaching och Sports Management, kulturledare, musiklärare, Personal och Arbetsliv, Socialpedagogik med inriktning ungdoms- och missbruksvård eller annan likvärdig akademisk examen. Du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar och har ett genuint musik- och kulturintresse samt behärskar olika instrument samt ljud- och ljusteknik. För att fungera i din roll ska du ha god förmåga att vägleda, motivera och inspirera ungdomar att delta i verksamheten samt dokumentera och utvärdera verksamheten. Det är viktigt att du är initiativtagande, serviceinriktad och självgående. Du är samarbetsvillig och trivs med en energifylld och kreativ miljö där du arbetar för och med ungdomar. Är eller har du varit aktiv i föreningsliv, ideella organisationer eller arbetat i liknande verksamhet tidigare är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Arbete och välfärd ansvarar för områdena vuxenutbildning, arbetsmarknad och sysselsättning, försörjningsstöd, integration, flyktingmottagning inkl. ensamkommande flyktingungdomar, individ- och familjeomsorg, familjerätt, socialpsykiatri, budget- och skuldrådgivning samt alkoholhandläggning. Avdelningen Arbete och lärande - avdelningen för full sysselsättning, har ca 200 anställda och arbetar utifrån ett helhetsperspektiv där arbetsmarknads-, utbildnings-, bistånds- och integrationsfrågor möts och hanteras. Bergendahlska gården inrymmer flera verksamheter i Växjö kommunkoncern. I huset sitter tjänstepersoner från ett flertal förvaltningar som förvaltningsövergripande samverkar i arbetet med och för Växjö kommuns unga invånare. Bergendahlska gården har en lång historia av att bedriva verksamhet för unga Växjöbor och gör så även idag. Under eftermiddagar, kvällar och helger lever huset upp och ungdomar deltar i ett brett utbud av aktiviteter. På Bergendahlska gården finns bland annat en mötesplats, digitala studios, två scener, ett café, replokaler, mötesrum och en samlingssal. Hit kommer ungdomar mellan 13-20 år för att delta i olika aktiviteter.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tillsvidareanställning
Tillträde
Tillträde snarast enligt överenskommelse. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-01-24
Referensnummer
AoV 01/21

Kontakt

Jessica Sorting, enhetschef
0470-73 46 35
jessica.sorting@vaxjo.se

Fackliga företrädare

Fackliga företrädare för Vision nås via Växjö kommuns kontaktcenter, tel 0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av till exempel ålder, kön och etnicitet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 14 januari 2021
Jobb och företag