Skärpta regionala rekommendationer gäller i Kronobergs län fram till 31 maj

Stäng meddelande

Lediga jobb

Här hittar du de jobb som finns tillgängliga just nu. Du kan sortera jobben enligt tjänst, arbetsplats eller sista ansökningsdag genom att klicka på de små pilarna vid de olika rubrikerna högst upp i listan.

Växjö kommun är regionens största arbetsgivare med cirka 7 000 medarbetare. I takt med att invånarantalet ökar behöver vi fler engagerade och modiga, men framförallt kunniga medarbetare i våra verksamheter.

Om du får problem eller tycker det är svårt att söka jobb i rekryteringssystemet kan du titta i Offentliga jobbs hjälpmanuallänk till annan webbplats.

Vår målsättning är att återkomma så snart som möjligt, men ibland kan det ta lite tid eftersom vi får många ansökningar. Vi hoppas att du har förståelse för det.

Verksamhetsutvecklare och ledningsstöd inom HR-organisationen

Kommunledning

Om tjänsten

Som verksamhetsutvecklare och ledningsstöd till HR-organisationen i Växjö kommun är ditt övergripande uppdrag att driva och stödja operativt utvecklingsarbete. Du kommer tillsammans med HR-ledningsgrupp ha en central roll i det övergripande arbetet för HR-organisationens uppdrag. Tillsammans med verksamheten kommer du • Driva och leda processutveckling, utvecklings- och implementeringsarbete och projekt. • Konsultativt stöd i utvecklingsprojekt och processarbete där din roll kan varierar beroende på arbetsuppgift. • Planera och genomföra utbildnings- och utvecklingsinsatser. • Stödja förändrade arbetssätt och metoder. • Samordna och delta i boksluts- och budgetarbete. • Arbeta fram presentationsmaterial, tjänsteskrivelser och utredningar. • Systematiskt följa upp HR- organisationens verksamhetsplan och kvalitetsarbete. • Koordinera och involvera intressenter i genomförandet av uppdragen.

Din profil

Vi söker dig som har akademisk examen eller motsvarande samt goda kunskaper om och erfarenhet av processmetodik. Du har erfarenhet av att planera, driva och genomföra olika förändrings- och utvecklingsprocesser. God samarbetsförmåga är en förutsättning för att lyckas med uppdraget eftersom du kommer att samverka och samarbeta med många olika funktioner i verksamheten. Genom din goda kommunikativa förmåga i tal och skrift kan du förmedla och presentera även komplex information till olika målgrupper på ett begripligt sätt. Du har erfarenhet av att planera, leda och stödja olika grupper i exempelvis workshops. För att vara framgångsrik som verksamhetsutvecklare behöver du vara analytisk och kunna se till helheten.

Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med ca 7 000 anställda fördelade på 600 arbetsplatser och 250 yrken. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag. Vår uppgift är att leverera god grundservice och kundnytta som skapar värde för de vi är till för, våra kommuninvånare, företagare och kunder. Tillsammans skapar vi en attraktiv kommun där man vill bo, utvecklas och driva företag. Som anställd i Växjökommunkoncern tar du tillvara på individers olikheter, möter medarbetare och invånare med respekt och jobbar för att skapa en hållbar framtid.


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Tidsbegränsad anställning
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett vikariat på ett år.
Antal tjänster
1

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2021-05-23
Referensnummer
KLF 13/21

Kontakt

Övrig information

Växjö kommun erbjuder en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Till bemannings- och rekryteringsföretag eller till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare annonser.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 januari 2021
Jobb och företag