Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Enhetschefer och biträdande enhetschefer till sommarvikariat

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Utveckla dina ledaregenskaper i sommar! Ta vägen in i yrkeslivet som vikarierande enhetschef i omsorgen. Omsorgsförvaltningen söker enhetschefer och biträdande enhetschefer till sommarvikariat. Som vikarierande enhetschef på sommaren ansvarar du för verksamheten, personal och ekonomi på en enhet med cirka 30 anställda. Biträdande enhetschef är en förstärkning till ordinarie enhetschefer och har inte något ekonomiskt ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår att säkerställa att enheten är bemannad efter de behov som finns och att omsorgstagarna får den hjälp de har rätt till. Du ska också tillsammans med ordinarie enhetschefer i tjänst arbeta för en god arbetsmiljö och fånga upp eventuella problem som kan dyka upp på enheten. Som person är du en god organisatör, strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med en god samarbetsförmåga. En viktig del i arbetet är att kunna arbeta i team kring våra omsorgstagare för att få en god helhetssyn. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med trevliga kollegor. Välkommen med din ansökan till ett sommarjobb som gör skillnad!

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleexamen som vi bedömer lämplig för verksamheten, exempelvis från socionomprogrammet eller PA-programmet. Vi är också intresserade av dig som är i slutet av din utbildning i något av dessa program. Det är meriterande om du har läst organisation och ledarskap. Vi ser gärna att du har tidigare ledarerfarenhet. Du bör ha god datorvana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Körkort är ett krav på vissa tjänster.

Växjö kommun erbjuder omkring 1000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan! Växjö kommunkoncern är Kronobergs läns största arbetsgivare med över 7 000 medarbetare. Koncernen består av åtta förvaltningar och fem bolag som ansvarar för det mesta av den samhällsservice som finns där du bor, till exempel förskola, skola, socialtjänst och äldreomsorg. Vår värdegrund förenar oss alla: • Vi möter alla med respekt • Vi kan jobbet • Vi gör verksamheten bättre • Vi skapar en hållbar framtid I omsorgsförvaltningen är vi cirka 2 200 kollegor som jobbar för att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Vi ska ge bästa möjliga service, omsorg och vård till kommunens invånare. För att lyckas med det behöver vi kompetenta och engagerade medarbetare som trivs med att arbeta med människor och drivs av att utveckla verksamheten. Är det du? Sök tjänsten nu!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde juni 2022
Antal tjänster
5

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 448/21

Kontakt

Carola Dahlqvist
Omsorgschef omsorg funktionsnedsättning
0470-434 07
Mathilda Eriksson
Omsorgschef särskilt boende
0470-430 95
Maria Rickardsson
Omsorgschef hemvård
0470-432 18

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Du söker tjänsten genom länken i denna annons. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag