Sommarjobb

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter.

Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb. Välkommen med din ansökan!

Sommarjobb och sommarvikariat inom Växjö kommun

Här hittar du en lista över alla sommarjobb du kan söka. Listan uppdateras hela tiden så kom gärna tillbaka om du inte nu ser ett sommarjobb som intresserar dig.

För att sommarjobba inom vård och omsorg behöver du vara 18 år eller äldre.

Handläggare med myndighetsutövning till sommarvikariat

Omsorgsförvaltningen

Om tjänsten

Omsorgsförvaltningen söker handläggare till sommarvikariat. Som biståndshandläggare inom omsorgsförvaltningens myndighetsavdelning utreder du behov och fattar beslut om olika insatser (enligt socialtjänstlagen) för personer som behöver stöd och hjälp i sitt dagliga liv. Förutom kontakt med den enskilde har du ett nära samarbete med anhöriga, utförare, kollegor samt andra professioner och myndigheter. Du kommer att arbeta som handläggare i ordinärt boende där du ansvarar för ett specifikt geografiskt område. Som person är du en god organisatör, strukturerad, ansvarstagande och kommunikativ. Du har en hög grad av personlig mognad och självkännedom. Du är positiv och har ett utåtriktat förhållningssätt med en god samarbetsförmåga. En viktig del i arbetet är att kunna arbeta i team kring våra omsorgstagare för att få en god helhetssyn. Ett sommarvikariat i omsorgsförvaltningen ger dig en värdefull arbetslivserfarenhet och en möjlighet att prova på att arbeta som handläggare. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med trevliga kollegor. Som anställd på myndighetsavdelningen har man möjlighet till att arbeta hemifrån 1-2 dagar när verksamheten tillåter det. Välkommen med din ansökan till ett riktigt viktigt sommarjobb där du gör skillnad för den enskilde!

Din profil

Vi söker dig som har en högskoleexamen från socionomprogrammet eller motsvarande. Vi är också intresserade av dig som är i slutet av din utbildning. Du behöver ha god kännedom om de lagar som styr vår verksamhet (Lss och SoL). Det är meriterande om du har läst någon form av rättskunskap som är relevant för arbetet. Du bör ha god datavana och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi kommer att rekrytera löpande så skicka in din ansökan redan idag!

Växjö kommun erbjuder omkring 1 000 jobb varje sommar som är meningsfulla och där du får göra skillnad. Du lär dig en massa nya saker och skapar kontakter för framtiden, samtidigt som du träffar nya vänner och fyller på ditt cv med nya erfarenheter. Under sommaren 2022 kan du bland annat jobba inom vård och omsorg, som kock, ta hand om våra parker och gröna ytor, vikariera som enhetschef eller jobba med evenemang. Från och med 20 december kan du söka lediga sommarjobb på vaxjo.se/sommarjobb. Välkommen med din ansökan!


Anställningen

Omfattning
Heltid
Anställningsform
Sommarjobb / Säsongsanställning
Tillträde
Tillträde sker 13 juni 2022 eller enligt överenskommelse.
Antal tjänster
2

Ansökningsinformation

Sista ansökningsdatum
2022-02-28
Referensnummer
OMS 445/21

Kontakt

Anders Persson
Enhetschef
0470-413 64

Fackliga företrädare

Facklig företrädare nås via Växjö kommuns kontaktcenter
0470-410 00

Övrig information

Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. För att bli aktuell för anställning behöver du uppvisa utdrag ur polisens belastningsregister för enskild person enligt 9 § 1 st. Beställning av utdrag ur belastningsregistret kan göras på https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/ vaxjo.se/sommarjobb

Vill du inte vänta till sommaren? Vi söker också vikarier

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 december 2021
Jobb och företag